Starity

A Nagy Duett 2017: Fábián Juli és Győrfi Pál az első kiesők

2017. április 04. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap este elkezdődött A Nagy Duett, melyben 12 páros léptett színpadra. A zsűri igen kedves volt, hiszen csak 29 és 30 pontot kaptak a versenyzők.

hirdetés

Március közepe felé kiderült, kik fognak színpadra lépni, de sajnálatos módon adásonként mindig távoznia kell valakinek. Ezúttal a mentőszóvivő, Győrfi Pál és mestere, Fábián Juli intett búcsút a versenynek. Igaz, hogy egy ponttal maradtak alul a maximális pontszámnál, de szinte mindenkit nagyon jól pontozott a zsűri. Három harminc pontos (Sági Szilárd és Völgyesi Gabriella, Apáti Bence és Vincze Lilla, valamint a kiseők is, Győrfi Pál és Fábián Juli) produkciót láthattunk, a többi páros kivétel nélkül 29 ponttal teljesített. 

Míg Fábián Juli és Győri Pali a Pixa & Stereo Palma és a Wellhello slágerével, a Balatoni nyárral lépett színpadra, addig Sági Szilárd és Völgyesi Gabi a Füstbement Tervvel nyerték el a közönség és a zsűri tetszését. 

Fotó: TV2

A produkciók ezen a linken megtekinthetők!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek