Starity

Kisbabát vár Vágó Bernadett

2017. április 05. 07:07   |   Szerző: Lady Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Operettszínház tehetséges színésznője, Vágó Bernadett gyermeket vár a szintén színművész, Miller Zoltántól.

hirdetés
Kisbabát vár Vágó Bernadett

Vágó Bernadett hamarosan utoljára sétál fel a színpadra – legalábbis egy időre. A színház egyik vezető színművésznője, aki számtalan főhősnőt alakított már, és jelenleg is vannak feladatai, új szerepben próbálja ki magát. Ráadásul ez egy életre szól majd, hiszen a musicalszínésznő első gyermekét várja párjával, a szintén színész Miller Zoltánnal. A sztárpár őszre várja a kicsi születését.

A 36 éves színésznő a jelek szerint még két hónapig játszik a színházban, vagyis a júniusig tartó színházi évadot be tudja fejezni, utána a születendő gyermekére fog koncentrálni. Nyáron szerepelt volna a Szegedi Szabadtéri Játékokon a bemutatásra kerülő A Notre Dame-i toronyőr musicalben – mégpedig Esmeralda szerepében állt volna színpadra –, de természetesen változott a helyzet. Ráadásul a másik szereposztás is „kiesett”, bár ott nem a gólyahír áll a háttérben.

A Budapesti Operettszínház vezetőségének alaposan át kell majd szervezniük a hátralévő színházi évadot, sőt a jövő évit is, hiszen nem csupán Bernadettet kell egy ideig nélkülöznie a színháznak, hanem Szinetár Dóra is, aki szintén gyermeket vár a férjétől, Makranczi Zalántól, Dancs Annamari pedig már februárban életet adott Kerényi Miklós Mátétól született kisfiának. A három kismama mellett Muri Enikő is távozott az Operettszínházból – őt viszont kirúgták, pedig szintén Esmeraldát játszotta volna.

Idővel a jelenleg gyesen lévő Dancs Annamari, illetve a nemsokára távozó Szinetár Dóra és Vágó Bernadett is visszatérnek a színházba, addig is fennáll a kérdés, hogy ki vagy kik állnak a helyükre? Erre a színház művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor válaszolt:

Ez egy nagy kérdés! Castingokat tartunk, és azt kell mondanom, sok új tehetséget fedeztünk fel, akiket hamarosan be is dobunk a mély vízbe. Nagyon örülünk a gyermekáldásnak, támogatom, hogy minél több baba szülessen, ez a legfontosabb az életben! Nekem pe­dig az a feladatom, hogy megoldjam a kismamák pótlását. Talán Berni még egy-két hónapot színpadon lehet, de ezt nem tudhatjuk biztosan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek