Starity

Újabb gyerkőccel bővül Erdei Zsolt családja

2017. április 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még magát a sportolót és párját, Rékát is meglepte a hír, hogy gyermekük lesz.

hirdetés
Újabb gyerkőccel bővül Erdei Zsolt családja
Fotó: Isza Ferenc

Erdei Zsolték a Blikknek árulták el, hogy rövidesen újabb taggal bővül a már most négytagú családjuk, ugyanis Réka áldott állapotban van. A szerelmeseket is meglepte a dolog, hiszen a pár hölgy tagja más dolog miatt kereste fel nőgyógyászát, amikor váratlanul értesült arról, hogy egy új élet növekszik a szíve alatt.

Sajnos a jó hír ellenére Zsoltban és Rékában vannak félelmek, hiszen kislányuk, Gréti születése sem volt könnyű menet – a gyerek 920 grammal, koraszülöttként jött világra –, emellett orvosuk jól rájuk is ijesztett, amikor azt mondta, talán a kicsi nem is marad életben. Szerencsére a jóslat nem igazolódott be, Réka már a terhesség előrehaladott állapotában van, nőgyógyászának azonban másodjára is sikerült a frászt hoznia rá – persze nem szándékosan –, amikor azt mondta neki, két babát lát az ultrahangon.

Amikor azt mondta, hogy két gyereket lát, de csak egy szív hangot hall, teljesen kiborultam. Egyrészt attól, hogy mi van, ha valóban ketten vannak, és az egyik baba már nem él, másrészt pedig, bevallom őszintén, nagyon megijedtem attól, hogy Gréti mellé rögtön két babát is kapunk. Főleg, hogy Zsolt nagyfia, Viktor is velünk él. Hirtelen nagyot bővült volna a család. Aztán kiderült: szerencsére csak egy egészséges babát hordok a pocakomban, aki azt is megmutatta, hogy kisfiú

– nyilatkozta a kismama és hozzátette: a kicsit Vilmosnak keresztelik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek