Starity

EXID – Eclipse: megérkezett az új középlemez és klip

2017. április 14. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók legnagyobb örömére új középlemezzel, klippel és stílussal tért vissza az EXID! Üröm az örömben, hogy a formáció ideiglenesen négyfősre redukálódott, ugyanis Solji egészségügyi állapota nem tette lehetővé, hogy csapatával tartson.

hirdetés

Tavaly nyáron Street címmel dobta piacta első stúdióalbumát az EXID, de ezt követően sem ültek tétlenül a babérjaikon, hiszen a népszerűsítések befejeztével Kína felé vették az irányt – decemberben és januárban egy-egy videoklipes dalt (Cream, Up & Down) jelentettek meg.

Január közepe óta lehetett tudni, hogy a formáció hamarosan visszatér, de Solji egészségi állapota miatt elhalasztották áprilisra. A bejelentéshez híven és az előzetesek után végül április 10-én visszatértek Eclipse nevezetű harmadik középlemezükkel és legújabb rövfilmjük – melyet a 낮보다는밤 (Night Rather Than Day) nótájukhoz forgattak – is feltöltésre került.

Ahogy feljebb említettük, a csapat vezetője, Solji nem vesz részt sem a promóciókban, valamint a dalokban sem énekel egészségügyi okok miatt (tavaly decemberben pajzsmirigy-túlműködést diagnosztizáltak nála). Érdekesség, hogy a kiadvány címe a csapat jelenlegi állapotára utal, amiről LE így nyilatkozott:

A középlemezünk angol címe »Eclipse«, a holdfogyatkozásra utal. Az EXID ideiglenesen négytagú, mivel Solji jelenleg az egészségére koncentrál. A hold pillanatnyilag takarásban van, ennek köszönhető a holdfogyatkozás, de hamarosan ismét telihold lesz [utalás a teljes, azaz az ötfős létszámra].

Az EP-n szereplő dalok megírásában most is kivette a részét a csapat rappere, LE; s a három új szerzemény mellett Hani és LE szólódala is helyett kapott, valamint a 낮보다는밤 (Night Rather Than Day) instrumentális változta is.

Íme a számlista:

  1. Boy
  2. 낮보다는밤 (Night Rather Than Day)
  3. How Why
  4. 우유 (Hani szóló)
  5. Velvet (LE szóló)
  6. 낮보다는밤 (Night Rather Than Day) (instrumental)
A digitális, illetve a fizikai formátum borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek