Starity

Christina Aguilera hivatalosan is elvált

2010. október 16. 15:03   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki gondolta volna, hogy Christina Aguilera és Jordan Bratman egyszer külön utakra lépnek.

hirdetés
Christina Aguilera hivatalosan is elvált

Öt éve, hogy Xtina feleségül ment Jordan Bratman producerhez. A magazinok szinte csak az ő boldogságukról szóltak, és mindenki az ő tanácsaikat kérte.

A forrás szerint már fél éve, hogy a kapcsolatuk inkább baráti, mint szerelmi volt. Augusztusban még Olaszországba is elutaztak, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat, de hiába. Szeptemberben már be is adták a válókeresetet, miszerint „kibékíthetetlen ellentétek”. A válás csak a napokban zajlott le.

Christina Aguilera személyesen is megerősítette a People-nek, és hozzátette: „Valóban külön utakra léptünk Jordannel. De Max iránt érzett szeretetünk, erősebb, mint valaha.”

Christina természetesen megkapta fiuk, Max Liron Bratman teljes felügyeleti jogát, és teljes mértékben a gyereknevelésre és debütáló filmjére, a Burlesque-re koncentrál.

Az énekesnő jelenleg Hawaiin tartózkodik, hiszen a paparazzók az elmúlt napokban folyton a nyomában voltak, és szeretne egy kicsit kikapcsolódni.

Még valami: nem kell bedőlni a pletykáknak, miszerint azért váltak el, mert Christina megcsalta a férjét, vagy éppen összejött Lindsay Lohan volt barátnőjével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek