Starity

Fontos mérföldkőhöz ért az Éjjel-nappal Budapest

2017. április 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több, mint négy éve van képernyőn az RTL Klub népszerű napi reality sorozata.

hirdetés
Fontos mérföldkőhöz ért az Éjjel-nappal Budapest
Fotó: RTL Klub

Sok minden változott a kezdetek óta az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban, egy dolog azonban változatlan: a mai napig nagy népszerűségnek örvend a széria a fiatalok körében. A szereplőgárda ugyan nagyrészt lecserélődött – az eredeti gárdából már csak Joe, Gábor, Lali és Kristóf tagja a stábnak –, ám a nézők mindig találhatnak nekik szimpatikus karaktereket és a történet is jórészt életszerű. Ennek érdekében mindent meg is tesznek a szereplők és a háttérben dolgozó munkatársak, akik szívüket-lelküket beleadva dolgoznak megfeszített tempóban.

A sorozat nemrég elérte mérföldkövét: leforgatták az ezredik epizódot is, amit természetesen megünnepeltek egy bulival. A Joe-t alakító Varga Miklós elmondása szerint ő személy szerint nem hitte volna, hogy ilyen messzire eljutnak; a Lalit életre keltő Kamarás Norbertnek pedig minden álmát valóra váltotta a sorozat, amiről így nyilatkozott a Blikknek:

Minden álmom teljesült, hogy bekerültem az Éjjel-Nappal Budapestbe: a fővárosban lakom és a tévében is szerepelhetek. Kezdetben féktelen bulik, ivópartik voltak a forgatás után valakinek, aztán ez szépen letisztult. Bár a felvételek alatt mindenki zsizseg, rohan, amit én imádok, de amint leáll a kamera, mindenki megy a maga dolgára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek