Starity

10 sztár, aki elhagyta Hollywoodot, hogy normális életet élhessen – I. rész

2017. április 14. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg korábban lépten-nyomon a sarkukban loholtak a fotósok, ma már csendes, nyugodt életet élnek. Cikkünkben olyan hírességeket mutatunk be, akik karrierjük építésével felhagyva kiléptek az „álomgyár” kapuin.

hirdetés

Frankie Muniz

A 31 éves színész 1997-től rendszeresen színészkedett, így olyan alkotásokban láthattuk, mint a Szerelem a négyzeten; a Kutyám, Skip; Minden hájjal megkent hazug; az Öcsikém; a Tündéri keresztszülők; a Már megint Malcolm és a Stay Alive – többek között. Ugyan a mai napig vállal néha szerepeket, jó ideje maga mögött hagyta Hollywoodot, hogy autóversenyzőnek álljon, emellett pedig egy zenekarban dobol.

Chris Owen

Az Amerikai pite filmekben Serminátort játsszó színész istenigazából a '90-es években volt kapós a filmkészítők körében, és bár még néha bevállal egy-egy kisebb szerepet, a napjait egy Los Angeles-i szusibárban tölti, ahol felszolgálóként dolgozik.

Vanilla Ice

Miután rapperi karrierjének befellegzett, a Robert Matthew Van Winkle-nek anyakönyvezett Vanilla Ice más szakma után nézett – beletanult az ingatlanbiniszbe. Jelenleg is ügynökként dolgozik – gazdag befektetőknek ajánl ingatlanokat –, valamint renoválást is vállal.

Michael C. Maronna

Michaelt a legtöbben a Reszkessetek, betörők! első két részéből ismerhetik, hiszen ő alakította Jeff McCallistert, ahonnan később a Nickelodeonhoz igazolt, hogy főszerepet játsszon a Pete és kis Pete című sorozatban, amit 1992 és 1996 között sugárzott a csatorna. Ezt követően csak kisebb cameószerepeket vállalt, majd villanyszerelő technikusnak állt és jelenleg is ezzel foglalkozik, vagyis bár Hollywoodban maradt, a kamerák másik oldalán talált rá álmai állására.

Liam Gallagher

Az Oasis egykori frontembere híresen rossz viszonyt ápolt az együttesben játszó testvérével, Noellel, így 2009-ben kilépett és beindította szólókarrierjét. Később feleségül vett egy amerikai újságírót, bevállaltak egy gyereket, majd elváltak. Liam jelenleg egy londoni divatcég, a Pretty Green élén dolgozik.

Nikki Blonsky

A Hajlakk 2007-es sikere után a színésznő életében nehéz időszak köszöntött be, mivel nem nagyon kapkodtak érte Hollywoodban, így elment szakmát tanulni, majd egy Long Island-i szalonban helyezkedett el fodrászként és azóta igen jó hírnevet épített magának ebben a hivatásban.

Dylan Sprouse

Nemrég megjelent egy kép Dylanről, melyen egy New York-i étteremben szolgált fel, aminek következtében megindultak a pletykák, miszerint elköltötte a vagyonát, teljesen leégett. A jóképű színész azonban a Zac és Cody című sorozatnak köszönhetően jól megszedte magát, így nincs különösebben szüksége munkára – saját elmondása szerint nincsenek anyagi gondjai, egyetemre jár, szabadidejében pedig videójáték addikcióját éli ki.

Jonathan Bennett

Biztosan ti is emlékeztek a Bajos csajok jépű főszereplőjére, Aaronre, akit Jonathan Bennett keltett életre. A színész bár még mindig vállal szerepeket, alapvetően személyi edzőként keresi a kenyérre valót – a Los Angeles-i Flywheel Sports edzőteremben tart órákat.

Tom Selleck

A Magnum egykori főszereplője szintén azon színészek közzé tartozik, akik bár aktívan játszanak – jelenleg a Zsaruvérben láthatják rajongói –, ám azt csak kevesen tudják róla, hogy bevételei jó részét avokádófarmjának köszönheti.

Susan Boyle

A 2009-es Britain's Got Talent felfedezettje egy életre beírta magát a zenetörténelembe és bár a sikert élvezi, Hollywoodból köszöni szépen, nem kér. Az énekesnő a mai napig átlagos, nyugodt életet él – jelenleg egy skót sportfogadási központban dolgozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek