Starity

Nem lesz harmadik évada a Las Sáeznek

2017. április 17. 14:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sheldry és Dayana is más projekteken dolgozik, így már biztos, hogy nem folytatódik a valóságshow.

hirdetés

Az egykori szépségkirálynő Sheldry Sáez és húga, Dayana 2015 tavaszán indították el reality műsorukat, a Las Sáezt, amiben a lányok mindennapjait tekinthették meg a nézők. A műsor két évadot élt meg, ezt követően pedig felmerült a kérdés, hogy folytatják-e a lányok. 

A széria nem mindenkinek nyerte el tetszését, sokan magamutogatásnak tekintették és olyanok is akadtak szép számmal, akik úgy vélték, csak megjátszottak voltak az epizódok. A sok kritika és negatív megjegyzés miatt Sheldry nagyon csalódott volt – sokáig nem is nyilatkozott a Las Sáez folytatásáról. Az fájt neki a legjobban, hogy azt állították, róluk, hogy a Kardashian testvéreket akarják utánozni. Ez az oka annak, hogy Sheldry más projekteken kezdett dolgozni – bloggerkedik, vloggerkedik, modellkedik, valamint elkezdett könyvet írni –, Dayana pedig teljes erőbedobással az énekesnői karrierjére koncentrál, így idejükbe nem fér már bele a Las Sáez folytatása. 

Sheldry azt is elmesélte, hogy szeretne megállapodni, és barátjával a szakácsként dolgozó, Giulio Lannellivel többször is felmerült köztük a házzasság téma. 

A Las Sáez hivatalos plakátja / Fotó: sheldrysáez.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek