Starity

Új Paddy and the Rats-album készül

2017. április 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Javában készül a Paddy and the Rats új albuma a törökbálinti SuperSize Recording stúdióban – a producer kiléte mindenkit meglepett.

hirdetés
Új Paddy and the Rats-album készül

A zenekar tagjai rendszeresen jelentkeznek be Facebook-oldalukon, valamint az Instagramon, hogy videók formájában beszámoljanak az album felvételének állásáról, és már a producerüket is észre lehetett venni némelyik videóban, de a SuperSize Recording le is rántotta a leplet az illető személy kilétéről.

A Paddy And The Rats zenekar 2 hétre átvette az uralmat a SuperSize Recordingban, hogy felvegyék legújabb lemezüket. A korong producere nem más, mint a Grammy-díjas Cameron Webb, aki korábban olyan zenekarokkal dolgozott együtt, mint a Motörhead, Ignite, Weezer, Disturbed, NOFX, Pennywise

– olvasható a stúdió Facebook-oldalán.

A zenekar albuma, a Riot City Outlaws egyébként június hetedikén lát majd napvilágot, és két napra rá lemezbemutató koncert is lesz a Barba Negra Trackben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

rock lemez magyar
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek