Starity

Klement Zoltán 10 éve a köztévénél

2017. április 19. 13:01   |   Szerző: MVirag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Klement Zoltán 2007. április 18-án jelent meg először a Duna képernyőjén, ma a csatorna vezető programszerkesztője.

hirdetés

Klement Zoltán az MTVA műsorvezetője saját Facebook-oldalán emlékezett meg a kerek évfordulóról, vagyis 10 éve a közszolgálati tévé és rádió munkatársa.

Kezdetben időjárás-jelentőként láthattuk. Emlékezetes pillanatai voltak a Reggel a Dunán című műsorban, ahol időjárástól függetlenül, nem stúdióból, hanem szabad térről mondta el a legfrissebb híreket, így a kánikula után, akár egy-egy téli hólapátolás is elfért a mondandója mellett. Állandó részese volt a Család-barát pénteki  műsorának, tőle tudhattuk meg, milyen hétvégére számíthatunk.

2010-től, 2015-ös megszűnéséig a Kívánságkosár műsorvezetője volt. Rövid ideig még az időjárás-jelentéskben sem kellett őt nélkülöznünk. A Kívánságkosárban minden héten több alkalommal találkozhattunk vele, mára bejárata az egész világot és örökké emlékezetessé tette a műsort az a videó, ahol egy technikus átkúszott mögötte.

2012 és 2015 között minden évben ő vezette a Debreceni Virágkarnevál élő közvetítését. 2016-ban feltűnt a Dankó Rádió Kettőtől ötig című műsorvezetőjeként is. Számos sorozat narrátoraként ma is hallhatjuk. Több éve, így jelenleg is a Duna és a Duna World vezető programszerkesztője. Sokan látnánk viszont a képernyőn állandó jelleggel, nem csak tematikus napok alkalmával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek