Starity

Hét dolog, amit nem tudtál Blake Livelyről

2017. április 19. 13:01   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively modellt állt a Variety magazin számára, majd a fotózást követően válaszolt néhány kérdésre is.

hirdetés

Blake Lively nem tétlenkedik mostanság. A szőke szexbomba a Gossip Girl befejeztével a filmiparban lelt otthonra, tavaly két filmje debütált külföldön és hazánkban is, A zátony és a Café Society. Idén ősszel az All I see is you thriller filmje fog megjelenni. A Variety Magazin számára állt modellt, ahol csodálatos fotósorozatot készített róla Marco Grob, de persze az interjú sem maradhatott el, Blake összesen hét kérdésre válaszolt. Lássuk az interjút:

Blake Lively vagyok, és talán amit még nem tudtok rólam, azaz, hogy szörnyen… nem is szörnyen, hanem nagyon szeretnék táncolni a The OA-ban. Úgy értem az én táncom sokkal jobban értelmezhető lesz, azért mert nagyon nehéz, hogy minden mozdulatom helyes legyen. Azt hiszem, szörnyű lennék benne, de szerintem csodálatos érzés lenne. De tényleg rossz vagyok benne, viszont mókás lenne. Szóval tudom a táncot a The OA-ből.

– Melyik filmet láttad utoljára?
– Óz a csodák csodáját. A lányom imádja ezt a filmet, egy héten kb 60-szor nézem meg vele. Szerintem csodálatos, amikor Dorothy mindenkitől elköszön, majd ránéz a Madárijesztőre, és azt mondja, hogy Te fogsz hiányozni a legjobban, és [Madárijesztő] tele van érzelemmel, szeretettel, de nem is igazán reagál rá, ez igazán gyönyörű „társalgás”

– Melyik Disney karakter lennél?
– Muszáj választanom? Mickey egér? Szörnyű Mickey egér lennék.

– Milyen volt az első New York-i lakásod?
– Az első New York-i lakásom nagyon, nagyon nagyon kicsi volt. A konyha és a ruhásszekrény ugyanabban a szobában volt, de izgalmas volt, hogy volt egy saját helyem, lakásom. Túl sok sütis lábasom volt, amit otthonról hoztam, felhalmoztam őket, mert az anyukám adta… Ez igazán szép volt.

– Rákerestél már magadra a Google-ben?
– Régebben igen, de annyira tragikusan ért véget… Azt hiszem az a legjobb, ha nem keresel rá önmagadra a Google-ben, mert az internet nem egy szép hely.

Vanity Fair

– Kedvenc Instragram-felhasználód?
– Ashley Longshore, aki művész, élete minden egyes napját megünnepli. Szerintem nagyon jó művész, aki felmagasztaló dolgokat visz a vászonra. Például az 1980-as évekből származó férfi sztiptíztáncost, akin szőrös csizma van, erre Ashley azt mondja, hogyan is érzi magát, mikor beledugja a lábát az UGGos csizmájába.  Ezek szétválnak a levegőben.

– Féltél a cápáktól A zátony című filmed után?
– A zátony című filmet kék függönnyel és a saját képzeleterőmmel forgattuk le, szóval ha a való életben forgattunk volna igazi fehér cápával, valószínűleg nem lennék itt. Tulajdonképpen nem támadnak emberre, ez egy szörnyű félreértés. Megöljük őket, évente több millió fehér cápát ölünk le, ők évente egy vagy két embert ölnek meg véletlenül.

Vanity Faily

– Mi a legjobb tanácsod?
– Az anyukám nagyszerű, volt karrierje, miközben öt gyermeket nevelt. Mi mindig ott voltunk, próbálta letakarni a telefont, hogy ne hallatszódjon bele az. hogy mi a háttérben sikítozunk, mert éppen dolgozni próbált. Nem helyezte előtérbe egyikünket sem, csinálhatod fantasztikusan vagy szörnyen. Addig ameddig boldog vagy, és a családodnak adod a szeretetedet  és a figyelmedet, ami kell nekik, addig ez mind egy helyen lesz.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek