Starity

Cody Simpson legújabb klipje a nyarat idézi

2010. október 16. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Summertime című videó 2010 szeptemberében látott napvilágot, mégpedig a fiatal ausztrál énekes hivatalos YouTube-oldalán. A dal témája a címadó nyár.

hirdetés
Cody Simpson legújabb klipje a nyarat idézi

Az ausztrál KCA nyertese első videoklipje az iYiYi című dalhoz készült, amit Flo Ridával énekel. A debütáló klipet 2010 nyarának elején láthattuk először, és Ausztrália tengerpartján vették fel. Szerelmes szám; viszont az új, Summertime videó csak részben az. Leginkább arról szól, Cody és barátai mennyire élvezik a napfényt, a vizet, és magát a nyarat is, és nem akarják, hogy vége legyen.

Az énekes egyébként két jelölést nyert már meg eddig zenei tudása segítségével: a Nickelodeon ausztrál Kids Choice Awardsát, emellett a Breakthrough Of The Year Awardson is remekül szerepelt. A J-14 Teen Icon Awards, illetve a Capricho Awards még várat magára, és csak a 2010-es év végén tudjuk meg a nyerteseket. Cody október 18-ától november 17-éig egy rövid turnén lesz, leginkább New York és Kalifornia államban körözve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek