Starity

Hivatalos: Érkezik a Shadowhunters 3. évada!

2017. április 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nappal ezelőtt már megjelentek hírek a Shadowhunters folytatásával kapcsolatban, ám a hivatalos megerősítésre ezidáig várnunk kellett.

hirdetés
Hivatalos: Érkezik a Shadowhunters 3. évada!
Fotó: Instagram/Shadowhunters

A Shadowhunters rajongói számára ez a hét minden kétséget kizáróan csak örömet szerzett: kedden végre megérkeztek az első betekintők a második évad folytatásába. Cassandra Clare könyvein, A végzet ereklyéin alapuló sorozat nézői közül sokan vélték úgy, ennél jobb hírrel nem is számolhatnak az elkövetkezendő napokban. Nekik – szerencsére – tévedniük kellett. 

SpoilerTv néhány nappal ezelőtt már beszámolt az oldal értesüléséről, miszerint a Freeform berendelte a Shadowhunters harmadik évadát. A hírt sokan kitörő örömmel fogadták már ekkor is, ám többen nem vették az információt biztosra, hiszen hivatalos megerősítés a csatorna részéről nem érkezett. 

Kedvenc színészeink – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is egy élő Facebookos bejelentkezés keretein belül osztották meg pénteken rajongóikkal a régóta várt hírt. A videó egy átlagos kérdezz-feleleknek indul, melyben részt vesz Katherine McNamara (Clary Fray), Dominic Sherwood (Jace Wayland), Emeraude Toubia (Isabelle Lightwood), Alberto Rosende (Simon Lewis), Matthew Daddario (Alec Lightwood), Harry Shum Jr. (Magnus Bane), Isaiah Mustafa (Luke Garroway), David Castro (Raphael Santiago) és a képernyőn eddig még nem látott Will Tudor (Sebastian Verlac). A kérdések között természetesen helyet kapott egy, amelyben rákérdeznek, lesz-e folytatása a szériának. Kedvenceink erre válaszolva erősítik meg hivatalosan is: érkezik a Shadowhunters harmadik évada!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek