Starity

Justin Bieber tanult múltbeli hibáiból

2017. április 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekes úgy érzi, hosszú utat tett meg az elmúlt években és végre benőtt a feje lágya.

hirdetés
Justin Bieber tanult múltbeli hibáiból

Óriási botrány volt, amikor 2014. január 23-án, hajnali 4 órakor letartóztatták az akkor még mindössze 19 éves Justin Biebert Miamiban egy utcai gyorsulási versenyen. Az énekest természetesen rögtön elővette a hatóság, és mint kiderült, nem volt érvényes a jogosítványa, emellett józan sem volt – ugyan a szonda szerint alacsony volt a vérében található alkoholtartalom, de a műszer kimutatta, hogy Xanaxot és marihuánát fogyasztott.

Ügyét az év augusztusában tárgyalták, ahol a floridai bíró, Bill Altfield jóhiszeműségén múltott az ítélete. A férfi fiatal korára való tekintettel egy 12 órás dühkezelői tanfolyamra küldte az énekest, akinek emellett részt kellett vennie egy olyan terápián is, ahol ittas vezetés miatt sérült emberekkel találkozott, ezen túl pedig az 50 ezer (~ 14 millió forint) dollár értékű bírságot is meg kellett fizetnie. Erre az eseményre emlékezett most vissza Biebs az Instagramon, és egyúttal hálát adott a sorsnak, hogy már nem ott tart az életben.

Akkor és most. Imádom ezt a képet, mert arra emlékeztet, hogy bár nem pont ott tartok, ahol szeretnék, de Istennek hála nem is ott vagyok, ahol voltam. A legjobb rész még csak ezután jön. Elhiszitek ezt?

– írta a lenti kép mellé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek