Starity

Spinoff készülhet a Halálos iramban-filmekhez

2017. április 25. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Halálos iramban-filmeket forgalmazó Universal Pictures nagyszabású terveket dédelget.

hirdetés
Spinoff készülhet a Halálos iramban-filmekhez
Fotó: Universal Pictures

Több, mint másfél évtized telt el a franchise első filmjének megjelenése óta, a Halálos iramban azóta egy önálló moziuniverzummá nőtte ki magát. A készítők összesen tízrészesre tervezik a sorozatot, melynek nyolcadik installációja alig két hete került a mozikba, és bár még nem is zárult le a történet, a Universal máris nagyobb távlatokban gondolkozik.

Az E! Online értesülései szerint a stúdió spinoffot indítana a Halálos iramban-filmek kiegészítéseképp, melynek középpontjában a Dwayne Johnson, Jason Statham és a franchise-hoz frissen csatlakozott Charlize Theron karaktere állna. A Variety úgy tudja, hogy a produkció forgatókönyvét a Halálos iramban-filmek építészmérnöke, Chris Morgan írná, de egyelőre nem áll rendelkezésre bővebb információ.

Az eddigi utolsó, Halálos iramban 8 címet viselő film is hatalmas siker lett elődeihez hasonlóan – csak a nyitóhétvégén 529 millió dollárt (~ 147 milliárd 395 millió forint) hozott a készítők konyhájára, amivel megduplázta az elkészítésbe fektetett tőkét, így minden bizonnyal a spinoff bevétele miatt sem kellene aggódniuk a Universal munkatársainak, amennyiben úgy döntenek, tető alá hozzák a projektet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek