Starity

Chris Pratt szerint nagyon sötét és félelmetes lesz a Jurassic World 2

2017. április 25. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három évvel a Jurassic World bemutatása után jövő nyáron kerül a mozikba a folytatás.

hirdetés
Chris Pratt szerint nagyon sötét és félelmetes lesz a Jurassic World 2
Fotó: Universal Pictures

2015 nyarán mutatta be a Universal Pictures az 1993-as Jurassic Park folytatásának beharangozott filmet, ami óriási siker lett – már a nyitóhétvégén óriásit tarolt. A sikeren felbuzdulva a stúdió nemcsak a második, hanem a harmadik részre is beruházott, ám a következő installáció forgatása csak idén vette kezdetét.

A színészek jelenleg is feszített tempóban dolgoznak Londonban, hogy a Jurassic World 2 jövő nyáron a mozikba kerülhessen. Jó hír, hogy a főbb szerepekben ismét Bryce Dallas Howardot és Chris Prattet láthatjuk, utóbbi ráadásul a Screen Rantnek adott interjújában azt is felvázolta, mire számítsunk.

Ó, ember, J.A. Bayona. Ismered ezt a filmkészítőt? Ő egy figyelemre méltó rendező. Ha még nem láttad az általa rendezett A lehetetlen vagy a Szólít a szörny című filmeket, pótold be! Bayona vizuális szempontból mesteri: mély érzelmekkel és feszültséggel operál

– magyarázta a színész, és hozzátette, hogy ezen elemek az új filmre is jellemzőek lesznek, ugyanakkor igyekszenek vászonra vinni azt a típusú izgalmat is, ami a franchise első részét jellemezte.

Ez a film ijesztőbb verziója lesz az elődjeinek. Kicsit sötétebb. (...) Ezeknek a filmeknek igazán nagy és széles a rajongóbázisa, így rizikós a velük való munka, de gondolj csak a Jurassic Parkra, az is nagyon félelmetes volt a maga idejében. Emlékszel az autós jelenetre, amikor a T-Rex megtámadta a gyerekeket? Ha újranézed a jelenetet, láthatod, milyen sötét és ijesztő. Steven Spielberg [az első rész rendezője – a szerk.] elég bátor volt ahhoz, hogy kitegye ennek a gyerekeket. Azt hiszem, valahogyan ezt a típusú félelmet és izgalmat kell visszahoznunk ahhoz, hogy kasszasiker legyen a folytatás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek