Starity

Rég várt filmalkotások premierdátumait jelentette be a Disney és a Lucasfilm

2017. április 26. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg is nagy a nyüzsgés Hollywoodban, ugyanis gőzerővel dolgoznak a legnagyobb sztárok és a stúdiók az elkövetkező évek sikervárományos filmalkotásain.

hirdetés

A kép illusztráció

A Disney és a Lucasfilm nemrég négy nagy várakozás övezte film várható bemutatási dátumát hozta nyilvánosságra, így kijelenthetjük, hogy az elkövetkező években nem fogunk unatkozni, elvégre olyan filmsorozatok folytatódnak majd, mint a Star Wars és az Indiana Jones kalandjai.

A Jurassic Worldöt is jegyző Colin Trevorrow rendező bejelentette, hogy legújabb alkotása, a kilencedik Star Wars-film előreláthatóan 2019. május 24-én kerül a mozikba; Steven Spielberg pedig arról számolt be, hogy a Harrison Ford főszereplésével készült Indiana Jones-franchise új installációjára 2020. július 10-éig kell várnunk.

A mesék szerelmeseinek sem kell aggódniuk, ugyanis mint kiderült, 2019. november 27-étől jegyet válthatnak a 2013-ban bemutatott Jégvarázs folytatására; valamint 2019. július 19-étől beülhetnek a Disney 1994-es kasszasikerének, Az oroszlánkirálynak a felújított, „élőszereplős” változatára, melyhez néhány órája szerződött le Billy Eichner és Seth Rogen.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek