Starity

A Vámpírnaplók hamarosan DVD-n!

2010. október 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg magyar Vampire Diaries-rajongónak fog örömet hozni a november, ugyanis a már hazánkban is nagy sikert arató Vámpírnaplók sorozat DVD változata e hónap elején fog a polcokra kerülni.

hirdetés
A Vámpírnaplók hamarosan DVD-n!

A nagy sikerű sorozat, a Vámpírnaplók DVD-je nemsokára megérkezik hazánkba is. A kétlemezes kiadás tartalmazni fogja az első évadot, és néhány extrával is ki fog egészülni (kimaradt jelenetek,  audiókommentár), valamint 5.1-es, és sztereó magyar szinkron lesz rajta.

A hírek alapján, a november 3-án megjelenő DVD a sorozat első évadjának első felét fogja tartalmazni (1–11. epizód).

A DVD második felének kiadásáról pontos dátumot még nem lehet tudni, de egyesek szerint valószínüleg december végén, karácsonykor fog piacra kerülni, vagyis akkor, amikor a sorozat lefut Magyarországon.

Becslések szerint a lemezek ára külön-külön 4000 Ft környékén lesz majd.

A hazai borító már pár napja megtekinthető az interneten. Az elején a három főszereplő kapott helyet, fölötte a már jól megszokott Vámpírnaplók felirat díszeleg, mely kiegészül „a szerelem szívás” szöveggel.

A magyar változat kinézete egy kissé eltér az eredetiétől (a nagyobb méretért kattints a képekre):

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek