Starity

Carrie Underwood: jöhetnek a gyerekek?

2010. október 17. 13:01   |   Szerző: csakpp

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carrie Underwood nemrég ment férjhez a hokis Mike Fisherhez. Underwood életében előszőr adott interjút, mióta feleség lett. Az Olay új reklámarca beszélt többek között a gyerekvállalásról is.

hirdetés
Carrie Underwood: jöhetnek a gyerekek?

Carrie Marie Underwood élete a nyáron megváltozott, férjhez ment a hokis Mike Fisherhez. Az esküvő az idei nyáron, július 10-én, Georgiában volt megtartva.

A Grammy-díjas énekesnő, az Olay új reklámmarca beszélt a karrierről, a házaséletről és a családbővítésről is.

„Minden nagyszerű. Mindenki azt kérdezi, hogy milyen a házas élet? Nagyon jó, sokkal jobb mint a randevúzás. A házasság körül voltak a nagy előkészületek, aztán kipihenjük a sok fáradalmat a nászúton. Végül mindketten visszatérünk a saját munkánkhoz, mert mi nagyon összpontosított emberek vagyunk. Szeretjük azt, amit csinálunk” –nyilatkozta a countryénekesnő.

Underwood és férje, Mike nagyon elfoglaltak, miközben a saját karrierjüket is építik, ezért a telefonjuk lesz a „legjobb barátjuk”.

Mrs. Underwood így nyilatkozott a családbővítésről: „Azt hiszem, tudni fogjuk, amikor annak is eljön az ideje. De annak még nincs itt az ideje, így még várunk a babázással.”

Carrie Underwood éppen turnézik harmadik nagylemezével, amely a Play On címet kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek