Starity

Szerezd be a sztárok legmenőbb fürdőruháit!

2017. április 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közeledik a nyár, és vele együtt a bikiniszezon is, így elhoztuk nektek, milyen darabokat viselnek kedvenceink a hűsítő csobbanások alkalmával, melyeket akár ti is beszerezhettek.

hirdetés

Selena Gomez

Az Instagram királynője ritkán tesz közzé magáról fürdőruhás képeket, pedig igazán nincs oka szégyellni az alakját, hiszen kifogástalanul csinos. Mivel ő is nagy retro rajongó, az alább látható kétrészes, farmer anyagú Lisa Marie Fernandez-darab az egyik kedvence.

Ára: 231 dollár (~ 64 ezer forint)

Szerezd be itt!

Kylie Jenner

Az igen drága ízléséről híres makeup-mogul egy önmagához képest viszonylag olcsó, kétrészes strandruhát viselt az idei Coachella fesztiválon ennek a fél vállat szabadon hagyó, kígyómintás kreációnak a képében.

Ára: 102 dollár (~ 28 ezer forint)

Szerezd be itt!

Bella Hadid

Fiatal kora ellenére a 20 éves szupermodellnek igazán kiforrott, letisztult ízlése van – legjobban az egyszerű fazonokat részesíti előnyben, mint amilyen az alább látott egyrészes, barackszínű dressz is.

Ára: 163 dollár (~ 45 ezer forint)

Szerezd be itt!

Vanessa Hudgens

A High School Musical sztárja a kissé bohém, játékos stílus képviselője, ha öltözködésről van szó, így természetesen ehhez tartja magát akkor is, amikor épp pancsolni megy. Az alább látható kétrészes darab is ezt a stílust követi, ami nemcsak divatos, hanem kényelmes viselet is a forró nyári napokon.

Ára:

  • felső: 160 dollár (~ 44 ezer forint)
  • alsó: 120 dollár (~ 33 ezer forint)

Szerezd be őket itt és itt!

Charlotte McKinney

A szőke bombázó is jól tudja, hogy a piros szín szinte minden haj- és bőrszemhez remekül áll, így a nők egyik legjobb barátja. Ő is egy ilyen színű kétrészest választott nemrég, ami remekül kiemelte szépen kidolgozott testének domborulatait.

Ára:

  • felső: 125 dollár (~ 35 ezer forint)
  • alsó: 100 dollár (~ 28 ezer forint)

Szerezd be itt és itt!

Ashley Tisdale

A színész-énekesnő HSM-beli kolléganőjéhez hasonlóan szintén kedveli a vidám színeket és formákat, így nem csoda, hogy beszerzett egy, a rózaszín, a sárga és a zöld árnyalataiban pompázó bikinit.

Ára:

  • felső: 88 dollár (~ 24 ezer forint)
  • alsó: 88 dollár (~ 24 ezer forint)

Szerezd be itt és itt!

Rita Ora

A Topmodell leszek! legutóbbi évadának háziasszonya nem hiába híres remek ízléséről, ugyanakkor az egyszerűségében nagyszerű ruhadarabokat részesíti előnyben, amit az alább látható fürdőruhája is igazol.

Ára:

  • felső: 85 dollár (~ 24 ezer forint)
  • alsó: 80 dollár (~ 22 ezer forint)

Szerezd be itt és itt!

Emily Ratajkowsky

A brit szupermodell jóformán arról híres, hogy tucatjával posztol magáról bikinis képeket – ráadásul nem is akármilyeneket! –, így gardróbjában minden bizonnyal számtalan különböző színű és fazonú bikini sorakozik. Egyik kedvencünk tőle ez a szürke színű darab, ami szabásának köszönhetően a keblekre helyezi a hangsúlyt.

Ára: 130 dollár (~ 36 ezer forint)

Szerezd be itt!

Shay Mitchell

A Pretty Little Liars sztárja a Freeform sikersorozatában jobbára inkább sportosan öltözködik, Shay a magánéletben azonban sokkal inkább a finoman nőies, feltűnő holmikat preferálja, mint amilyen az alább látható, aranyszegélyes pink kétrészes bikini.

Ára:

  • felső: 405 dollár (~ 113 ezer forint)
  • alsó: 395 dollár (~ 110 ezer forint)

Szerezd be itt és itt!

Karlie Kloss

Shay-jel szemben Karlie inkább az alapdarabok és -színek szerelmesei, így ő inkább egyszerű, mégis csinos kreálmányokban érzi jól magát, ráadásul az alább látható, általa választott „kis fekete” Express-dressz ára is kedvezőbb a fenti rózsaszínhez képest.

Ára: 70 ddollár (~ 20 ezer forint)

Szerezd be itt!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek