Starity

Kim Kardashian: „Teljesen más ember vagyok!”

2017. április 28. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már több, mint fél év telt el azóta, hogy a 36 éves, kétgyermekes tévésztárt kirabolták Párizsban, Kim azonban érthető módon azóta sem tette túl magát a történteken.

hirdetés

Minden nő rémálmát élte át Kim Kardashian október elején, ugyanis a divathét alatt, hotelszobájában tört rá fegyveresek egy csoportja, és élete kioltásával fenyegette őt meg. A történtek után Kim visszavonult a nyilvánosságtól, és amennyire csak lehetett, eltűnt a kíváncsi tekintetek elől, hogy a maga csendességében dolgozza fel a horrorisztikus éjszaka emlékeit. Azóta szerencsére jobban van, és a köztudatba is visszatért – igaz, sokkal visszafogottabban, mint amilyen azelőtt volt.

Tudom, őrülten hangzik, de ennek meg kellett történnie velem. Ma már teljesen más ember vagyok. Azelőtt anyagias voltam, mostanra azonban hidegen hagynak ezek a dolgok. Boldog vagyok, amiért a gyerekeim ezt az énemet ismerik meg

– magyarázta Kim Ellen DeGeneres műsorában, és azt is elárulta, hogy egyelőre nem tudja, fog-e valaha újra ékszert viselni vagy biztonságban érezni magát – jelenleg is több testőr vigyáz rá még éjszaka is, máskülönben nem tudna aludni.

Kim vallomását bővebben itt tekintheted meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek