Starity

Megjelent az All But One első albuma

2017. április 30. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért a várakozás a csapat rajongó számára, ugyanis nemrég a boltok polcaira került a formáció bemutatkozó lemeze.

hirdetés
Megjelent az All But One első albuma
Fotó: Elliot Vernon

Április 28-án jelent meg az All But One első korongja, ami a Square One elnevezést kapta. A kiadányon helyet kapó dalok egyébként egyszer már bemutatásra kerültek a csapat tavalyi, az A38 Hajón adott fellépésén, mely szerzemények több mint három éve formálódtak a színfalak mögött.

Decemberben már megismerkedhettünk egy dallal, a Little White Lies nevezetű tétel képében, ami egy kisfilm keretein belül került fel a zenekar hivatalos YouTube-csatornájára. Márciusban egy újabb nótának lehettünk fültanúi, ugyanis bemutatásra került a Coloured In Vivid című szám, melyhez egy dalszöveges kisfilm is készült, a minap pedig – hogy kellően megkoronázzák a korong megjelenését – a Bodor Máté vezette formáció egy élőfelvételes kisfilm formájában egy újabb dalt hozott nyilvánosságra. Választása a For The Waiting Good című számra esett, ami a tavalyi, az A38 halyón adott fellépésükön került rögzítésre. Íme!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek