Starity

13 filmes baki, ami eddig talán fel sem tűnt – I. rész

2017. április 30. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár milliókat áldoznak a stúdiók egy-egy sikervárományos alkotás elkészítésére, olykor még a legnépszerűbb filmek sem mentesek a bakiktól.

hirdetés

Vasember 2.

 

A film elején Tony Stark (Robert Downey Jr.) beszédet mond egy gálarendezvényen, melynek kezdetén fehér inget visel szmokingjához, egy másik jelenetben azonban már feketét.

Deadpool

 

Az egyik ugrásos jelenetben láthatjuk a fenti filmkockákat, miszerint az egyik pillanatban még két kard fogantyúja kandikál ki Deadpool (Ryan Reynolds) háta mögül, a másikban pedig hűlt helyük van.
Ugyanez a helyzet a Vanessa (Morena Baccarin) nyakán látható tetoválással is, valamint a fülbevalója is megváltozik két felvétel között.

Forrest Gump

 

A jelentenben, amikor Forrest (Tom Hanks) Jennyvel (Robin Wright) találkozik, a háttérben lévő vasaló hol le van fordítva, hol fel van állítva.

Harry Potter és a bölcsek köve

 

A film elején, amikor Petúnia néni (Fiona Shaw) születésnapján köszönti Dudley-t (Harry Melling) kilóg a felsője alól egy mikrofonkábel.
Miután Harry (Daniel Radcliffe) megszabadul nagynénjééktől, és a Roxfortba kerül, a Teszlek süveg a Griffendélbe osztja. Ekkor a ház asztalának jobb oldalán, Ron (Rupert Grint) mellett foglal helyet, ám a következő jelenetben már bal oldalt, Hermione (Emma Watson) és Percy (Chris Rankin) között láthatjuk.

Titanic

 

Rose (Kate Winslet) első jelenetében épp az óriási tengerjáróra néz fel, és akkor arca bal oldalán láthatunk egy anyajegyet, ami időközben átkerül a jobb oldalra.
Amikor Rose (Kate Winslet) ki akarja szakadítani Jacket (Leonardo DiCaprio) a bilincsből, kitöri a fent látható fejszét rejtő üvegdobozt, aminek cserepei mind egy szálig kiesnek, de amikor kiemeli onnan az eszközt, rejtélyes módon ismét a helyükön vannak, ha csak részben is.

Ponyvaregény

 

Mielőtt Vince (John Travolta) adrenalint fecskendezne Miába (Uma Thurman), piros jelet fest a nő mellkasára, de amikor felébred, az már nincs ott.
Vincent (John Travolta) és Mia (Uma Thurman) a kávézóban vannak a fenti jelenetben, utóbbi épp azt nézegeti, mit is válasszon az étlapról, közben pedig rágyújt egy cigire. Amikor oldalról mutatja a kamera őket, a nő a bal kezében tartja a füstölnivalót, de amikor szemből, akkor a jobb kezében.

Az ötödik elem

 

Leeloo (Milla Jovovich) a film egyik pontján a mélybe veti magát, ám két vágás között alaposan megváltozik a látkép körülötte.

Aranyhaj és a nagy gubanc

 

Amikor Eugén (Zachary Levi) Aranyhaj (Mandy Moore) tornyába megy, elkapja őt Nyanya Banya (Donna Murphy) és megszúrja őt egy tőrrel, ám a vágásnak nyoma sem lesz. (Ennek oka valószínűleg abban keresendő, hogy a korhatárbesorolás ezt nem engedte meg.)
Eugén (Zachary Levi) és Aranyhaj (Mandy Moore) a fenti képkockákon épp könnyes búcsút vesznek egymástól, és amikor a fiú szerelme hajába túr, nem láthatjuk az egyébként a karján lévő bilincseket.

via Bright Side

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film ciki bakik hibák
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek