Starity

Ruhamustra: MET-gála 2017

2017. május 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap, a New York-i Metropolitan Múzeumban került megrendezésre az idei MET-gála, melyen a külföldi sztárvilág színe-java felvonult, cikkünkben pedig megmutatjuk, mit viseltek.

hirdetés

Az est témája az avantgard divat volt, így a meghívott sztárok eldönthették, követik-e a sémát, vagy sem.

Gisele Bündchen

A gyönyörű topmodell egy ezüst színű, derekánál kivágott Stella McCartney-ruhát viselt a rendezvényen, amihez Neil Lane kollekciójából választott ékszereket. Haját egyszerű lófarokba köttette, sminkjében pedig a természetes árnyalatok domináltak.

Katy Perry

A Teenage Dream énekesnőjének alaposan sikerült meglepnie a vendégeket, hiszen egy bizarr, vörös színű tüllel díszített, Maison Margiela-kreációt viselt, amit John Galliano álmodott meg. A különös ruhához Tabi csizmát és Lorraine Schwartz-ékszereket választott, de még ezek sem segítettek feledtetni a különös ruhakölteményt.

Selena Gomez

A színész-énekesnő ezúttal is csinos volt, mint mindig. Egy elegáns, Coach-estélyit viselt a rendezvényen színben harmonizáló szandállal és Tiffany & Co.-tól kölcsönzött ékszerekkel. Rövidre vágott frizuráját kiegyenesítve viselte, megjelenésén egyedül a sminkje rontott egy kicsit, ugyanis a szemhéjára felvitt élénk rózsaszín nem igazán illett ruhája visszafogott árnyalatához.

Emily Ratajkowski

A brit szépség ezúttal önmagához képest is visszafogott volt, ugyanis belátta: a MET-gálán magamutogatásnak helye nincs. A nagyszabású rendezvényen ehhez hűen egy egyszerű szabású, különleges színösszeállítású Marc Jacobs-ruhát viselt és se a haj, se a smink tekintetében nem esett túlzásokba.

Kendall Jenner

A fentiek mindazonáltal nem mondhatóak el Emily 21 éves kolléganőjéről, ugyanis Kenny egy rafinált szabású, áttetsző La Perla Haute Couture-t vett fel, ami nem sokat bízott a fürkésző szemek képzeletére. A már önmagában feltűnő darabhoz nude színű szemhéjpúdert és vörös rúzst választott, megjelenését pedig Lorraine Schwartz ékszereivel dobta fel.

Kim Kardashian

Kendall nővére, Kim ezzel szemben visszafogottan elegáns volt – ő egy Vivienne Westwood megálmodta fehér csodát választott a Couture kollekcióból, és ahogy a párizsi rablótámadás óta soha, most sem viselt ékszereket. Sminkje és frizurája tekintetében is az egyszerűség volt a mérvadó: a nude makeuphoz kivasaltatta a haját, ahogy mostanában mindig szokta.

Gigi Hadid

Zayn Malik kedvese Tommy Hilfiger pezsgőszínű kreációjával kívánta felhívni magáta a figyelmet, ami különleges szabásvonalának köszönhetően igencsak kilógott az átlagos ruhák sorából. A modell frizuráját laza konytba fogták, sminkjénél pedig a szeme lett hangsúlyos – a fekete cicaszemek ugyanilyen színű harisnyakötőjével és magassarkújával voltak összehangban.

Bella Hadid

Gigi húga ezzel szemben eleve a fekete szín mellett tette le a voksát, és egy hálószerű csipkéből készült, hátul mélyen kivágott Alexander Wang-féle kezeslábasban jelent meg, ami áttetsző voltának köszönhetően látni engedte a modell csinos alakját. Rövidre vágatott frizuráját kiszárítva viselte, és mivel belátta, hogy ruhája már önmagában feltűnő, smink tekintetében is egyszerű színekkel operált.

Chrissy Teigen

John Legend „jobbik fele” ismét bebizonyította, hogy imád feltűnősködni, így nem csoda, hogy emellett a különleges fekete-fehér színű Marchesa-ruha mellett tette le a voksát, ami megmutatta, hogy most, egy évvel szülése után milyen csodás formában van. Vizes hatású, hátrafésült frizuráját egy Jennifer Behr-hajpánttal tartotta kordában, és bár a ruha nem kívánta meg az ékszerek meglétét, Lorraine Schwartz kollekciójából néhány gyémántot mégis bevállalt.

Hailey Baldwin

A 20 éves szőkeség ezúttal bevállalós voltáról tett tanúbizonyságot, amikor felvette ezt a kétrészes Carolina Herrera tervezte ruhát, aminek szoknyarésze három egymással színben harmonizáló tüllrétegből tevődött össze. Hogy megjelenését még jobban megbolondítsa, Hailey egy Gigi Burris Millinery-fátyolt is viselt, amihez továbbá Lorraine Schwartz ékszereiből választott kiegészítőt.

Madonna

Az 58 éves popdíva, mint aki azt sem tudja, hol van, ismét mellétrafált az általa viselt ruhával, amit Moschinótól választott. A terepminta és a felkarig húzott bőrkesztyű minden volt, csak épp odaillő nem...

Kate Hudson

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? sztárja ismét kifogástalan ízléséről biztosította a publikumot, amikor magára öltötte ezt a félvállas, fehér színű Stella McCartney-estélyit, ami mellé Giuseppe Zanotti-cipőt és Lorraine Schwartz-ékszereket vett fel. Az összhangon egyedül platinaszőkére szívott haja rontott, ami majdnem egybeolvadt ruhája árnyalatával.

Zendaya

A fiatal tehetség ismét merész volt, és megmutatta, hogy bizony a vörös szőnyegen is be mer vállalni egy színes, bohókás darabot, mint amilyen az alább látható, papagájokkal és virágokkal díszített Dolce & Gabbana, amihez színben illő rúzst vitt fel ajkaira. Megjelenését Forevermark gyémántjaival tette ragyogóvá, haja pedig szsintén e bohó stílust képviselte, ami pályája eleje óta oly jellemző rá.

Rihanna

Nehéz elképzelni, hogy vajon a Rude Boy énekesnője mit gondolt, amikor magára öltötte ezt az őt látni is alig engedő, sziromszerű Comme des Garconst, amihez maga tervezte ékszereit vette fel. Ugyan a kreációhoz színben illő lábbelit viselt, ám annak térd főlé érő szalagjai kötözött sonka hatását keltették, így hiába a jól megválasztott frizura, Rihanna most biztosan nem volt a legjobban öltözöttek között.

Gwyneth Paltrow

A Vasember-filmek sztárja szokásához hűen ismét visszafogottan elegáns volt az általa választott babarózsaszín, bokáig érő Calvin Klein-dresszben, amihez Harry Winstontól választott ékszereket viselt. Szőke haját szigorú konytba fogta, smink tekintetében pedig a kevesebb több elvet követte.

Lupita Nyong'o

A kenyai származású színésznő egy vad, korallszínű Prada-ruha mellett döntött, aminek felső részét apró tollok tették különlegessé. Bár nem viselt sok ékszert, azokat a méltán híres Tiffany & Co. üzletből hozatta.

Lily-Rose Depp

Johnny Depp szeme fénye is megmutatta, hogy bizony szereti a feltűnő, színes darabokat, így ő a lent látható ciklámen színű, virággal díszített Chanel-estélyit vette magára, ami a Haute Couture kollekció részét képezi. Hosszú barna tincseit hátul laza, úgynevezett „messy bun”-ba fésülte, hozzá pedig hangsúlyos szemsminket csináltatott.

Cara Delevingne

A modellből lett színésznő kissé futurisztikus hatást keltett a gálán általa viselt Chanel-kosztümben, amihez – pótolandó leborotvált tincsei hiányát – színben harmonizáló, „ezüst hajat” festetett, mely szín egyébként a sminkjében és kiegészítőiben is visszaköszön.

Blake Lively

Az öltözködés királynője a lent látható, különleges anyagú és esésű, arany színben ragyogó Atelier Versace-kreációban nyűgözte le a fotósokat, amit a ruha alján látható kék tollak tettek még extravagánsabbá. Haját egyszerű lófarokba kötve viselte a színésznő, így látni engedte mesés ékszereit is, melyeket Lorraine Schwartztól és az Ofira Jewelstől választott több, mint 3.5 millió dollár (~ 973 millió forint) értékben.

Naomi Watts

A 48 éves szőke szépség a klasszikus feketére esküszik, így Stella McCartney kollekciójából nézett ki magának egy mélyen dekoltált, neccszerű anyaggal díszített ruhakölteményt, amit fekete színű Salvatore Ferragamo tűsarkú szandállal és Harry Winston-ékszerekkel párosított.

Amy Schumer

A népszerű komika ezúttal vadra vette a figurát, és e fekete, bőrből készült Zac Posen-ruhába bújtatta testét, amit a tervező egy, a ruhához kapcsolódó, piros mintával díszített boleróval bolondított meg. Amy kontyba köttette a haját, hogy ekképp is a ruha felső részének szabásvonalára irányítsa a figyelmet, ami dús kebleit helyezte előtérbe.

Reese Witherspoon

Doktor Szöszi életre keltője igazán nőies és csinos volt a lent látható erőteljes, egymáshoz remekül passzoló színösszeállítású Mugler-kreálmányban, melynek árnyalatai a sminkjében is visszaköszönnek.

Kerry Washington

A Botrány című sorozat főszereplője igazán bevállalós volt, amikor magára öltötte Michael Kors fekete-fehér-ezüst színekben pompázó, különleges anyagokkal készült ruháját, amihez ezüst kiegészítőket választott. Kerry a hangsúlyos, kissé szedett-vedett hatást idéző ruhája mellé egyszeű frizurát és visszafogott sminket csináltatott magának.

Halle Berry

A válófélben lévő színésznő Atelier Versace áttetsző voltának köszönhetően kihívó ruhájában mutatta meg csinos alakját, ami nem sokat bízott a képzeletre annak ellenére sem, hogy a kritikus pontokon erőteljesebb volt a minta. Halle a ruha színével harmonizáló, sötét, füstös sminket csináltatott, kiegészítséképp pedig Atelier Swarovski által forgalmazott ékszerekkel dobta fel amúgy is izgalmas megjelenését.

Julianne Moore

A vörös szépség tanúbizonyságot tett arról, hogy bizony ő sem tud nemet mondani egy-egy különleges, az átlagostól eltérő darabra, így örömmel bújt bele Calvin Klein tollas öltözékébe, amihez fehér magassarkút és Chopard-ékszereket vett fel.

Miranda Kerr

A rövidesen férjhez menő modell egész egyszerűen lélegzetelállító volt Oscar de la Renta ruhájában! A gyönyörű kreációhoz színben passzoló rúzst és visszafogott szemsminket párosított, frizuráját pedig kontyba tűzve viselte.

Jennifer Lopez

J.Lo egész egyszerűen tévedhetetlen, ha ruhákról van szó és természetesen a tegnapi gálán is mesésen festett Valentino türkizkék ruhakölteményében, amihez Judith Leiber-kistáskát és Harry Winston-ékszereket választott. A rendezvényre egyébként nem érkezett egyedül: ez volt az első alkalom, hogy vörös szőnyeges eseményen jelent meg újdonsült kedvesével, Alex Rodriguezzel.

Karlie Kloss

Taylor Swift öribarija a sportosan elegáns viseletet népszerűsítette e fekete-fehér Carolina Herrerában, amit fekete Christian Louboutinnal párosított. Levágatott szőke haját kiszárítva viselte, sminkjében pedig a természetes árnyalatok domináltak. Az összhatáson egyedül az rontott kicsit, hogy bőrszínétől elütő harisnyát vett fel, de ettől függetlenül kellemes volt a megjelenése.

Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen

A világhírű ikerpár ez alkalommal sem hazudtolta meg senki máséval össze nem téveszthető stílusát – mindketten egy-egy függönyszerű ruhában jelentek meg, amivel valószínűleg csontsovány alakjukat próbálták leplezni, ám öltözetük minden volt, csak épp elegáns vagy ízléses nem, ami divattervezőként nem vet túl jó fényt rájuk.

Jessica Chastain

A sacramentói színésznő ebben a sárga Prada-estélyiben olyan volt, akár egy Disney-hercegnő, amihez hasonló színű ékszereket választott Piagettől. Frizuráját enyhén hullámosan, hátrakötve viselte, sminkje pedig egyszerűségében volt nagyszerű és ízléses.

Emma Roberts

A Roberts-lány egy egyszerű, sellő vonalú élénk piros ruhát választott, amiben igazi dívának hatott. Egy vörös rúzst elbírt volna a megjelenése, de így is nagyon csinos volt.

The Weeknd

A fiatalok szinte beragyogták az egész teret boldogságukkal, így szinte fel sem tűnik, mit viselnek. Weeky egy sima fekete öltöny mellett tette le a voksát, az igazi ékszere pedig barátnője volt az oldalán.

Lily Collins

Lily Valentino szettje bár egyrészről visszafogott, másfelől viszont tipikus avantgard elemeket tartalmaz, főleg a sötét rúzzsal és rövid, egyenesre nyírt parókával.

Ashley Graham & Stella Maxwell

A két csinos modell a H&M kollekciója mellett tette le a voksát. Meg se mondaná az ember, hogy nem high-fashion tervező készítette a darabokat. Ashley élénk, dívás sminket választott, addig Stella az angyalibb vonalnál maradt.

Nicki Minaj

A rapper bár nem igazán volt avantgard, azért jó pár szemet magára vont ebben a nem mindennapi szettben. Sminkje egyenesen tökéletes volt, az öltözék pedig kiemelte alakját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek