Starity

Kate Moss titokban férjhez ment?

2010. október 17. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate próbálta eltitkolni a dolgot, de egy barátja nem tudta csukva tartani a száját – elkotyogta, hogy a szupermodell megtartotta az esküvőjét!

hirdetés
Kate Moss titokban férjhez ment?

A 36 éves szupermodell próbálta titokban tartani a 40 éves Jamie Hince-szel tartott esküvőjét, de úgy tűnik, a dolog nem csak rajta múlik. Egy barát állítása szerint a páros kimondta az igent augusztus 7-én Olaszországban. Kevés vendéget hívtak, mivelhogy nem akartak paparazzit az eseményre. Kate 8 éves lánya, Lila Grace Moss volt a koszorúslány.

„Kate nagyon romantikus típus. – mesélte a bennfentes a Daily Mirrornak – Nagyon csöndesen szervezték az esküvőt. Úgy érezték, itt az idő. Hetekig tervezgették a nagy napot, és nagyon izgatottak voltak. Kate spirituális eseményt akart. Pár perccel az igen kimondása után a páros már a templomon kívül táncolt. Hihetetlenül boldogok voltak.”

Egyébként Jude Law exfelesége, Sadie Frost mutatta be Kate-et a The Kills gitárosának 2007-ben az egyik koncertjén, három hónappal, miután Kate szakított Pete Dohertyvel.

Egyelőre még sem Kate, sem Jude nem erősítették meg a híreszteléseket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek