Starity

Louis Tomlinson nagyon büszke Niall Horanre és imádja az új dalát

2017. május 05. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a One Direction tagjai ideiglenesen szüneteltetik közös munkájukat, ez nem jelenti azt, hogy ne állnánk továbbra is közel egymáshoz.

hirdetés

Fotó: Instagram

Niall Horan tegnap tette közzé újdonságát, a Slow Hands címet viselő dalt, ami nemcsak rajongói, hanem kollégája, Louis Tomlinson tetszését is elnyerte. Az egygyermekes, egyedülláló apuka ugyanis nagyon odavan Niall önálló dalainak hangzásvilágáért, és nagyon büszke barátja sikerére.

Louis imádja Niall új zenéjét és abszolút támogatja őt. Büszke arra, hogy Niall megtalálta a hangját a 1D szétszéledése után. Még mindig közel állnak egymáshoz, és Louis nem is lehetne büszkébb Niallre a munkája végett... különös tekintettel a Slow Handsre, ami Louis szerint fantasztikusan cseng

– nyilatkozta egy Tomlinsonhoz közel álló barát a HollywoodLife-nak.

Rengeteg kora '80-as évekbeli zenéket hallgattam a Slow Hands megalkotásakor. Az erős basszus és a funky stílusú gitárhangzás ihletett meg. Ez egy olyan aromája az új albumomnak, amit izgatottan osztok meg

– magyarázta a szerzemény születésének körülményeit Horan az E! Online-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek