Starity

Ke$ha új dala a problémás tinikért íródott

2010. október 17. 18:06   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő saját bevallása szerint legújabb számát egy amolyan indulónak írta a különcöknek, akiket társaik nem fogadnak el.

hirdetés
Ke$ha új dala a problémás tinikért íródott

A fiatal énekesnő maga jó magasról tesz rá, ki mit gondol róla, viszont tisztában van vele, hogy sajnos nem mindenki tudja úgy kezelni a keringő pletykákat, rosszindulatú megjegyzéseket, mint ő. Nem mindenkiről pereg le a társadalom véleménye.

Mint korábban megírtuk, Kesha Sebert új szerzeménye, a We R Who We R az első megjelent dal az énekesnő novemberben debütáló Cannibal című új lemezéről. A sztár elmondta a Rolling Stone magazinnak, hogy a számot azután kezdte el írni, hogy olvasott az utóbbi időben öngyilkosságot elkövető fiatalokról, köztük Tyler Clementiről, egy egyetemistáról, aki a Washington-hídról ugrott le, miután a campuson elterjedt, hogy meleg.

„Remélhetőleg ez a dal egy induló lesz minden fura szerzetnek – az igazi embereknek – meséli a lány az interjúban – Nagy hatással voltak rám ezek a hírek, hogy ilyesmik megtörténhetnek, és tudom, mennyire nagy hatással lehet az emberre a közvélemény, hisz én magam is ki vagyok téve állandó gyűlölködő megjegyzéseknek. El sem tudom képzelni, hogyan is érezhettek ezek a srácok. Az én helyzetemet össze sem lehet hasonlítani azzal, ahogy ők éreztek. A lényeg, hogy mindenki tisztában legyen vele, a dolgok igenis jobbra fordulnak idővel. Minden, ami furcsa valakiben, minden egyes bogaras dolgunk, szokásunk; ez az, ami érdekessé és gyönyörűvé teszi az életünket. Remélem, a dal által mindneki megérti: a cél az, hogy legyünk boldogok azzal, amilyenek vagyunk, és ünnepeljük, hogy egyedi lények vagyunk a világon.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek