Starity

Arany minősítést ért el az Utódok lemeze

2017. május 12. 16:04   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2015 óta világszerte nagy sikernek örvendő film, az Utódok első filmzenei albuma az eladások után „bearanyozódott”.

hirdetés
Arany minősítést ért el az Utódok lemeze
Fotó: Disney Channel

Kenny Ortega a High School Musical rendezője és koreográfusa, 2014-ben visszatért a Disney Csatornához, hogy megalkosson egy újabb sikerfilmet. A főszerepeket a Liv és Maddie sorozatból ismert Dove Cameron, a Jessie sorozatból ismert Cameron Boyce, valamint Booboo Stewart és Sofia Carson kapták.

Sofia számára a sikert az Utódokban alakított karaktere, Evie hozta meg. Azóta három filmet leforgatott, valamint a Hollywood Recordshoz is leszerződött. Az Utódok 2015 nyarán debütált az Egyesült Államokban, őszre pedig már az egész világot meghódította, később pedig animációs sorozat készült belőle Utódok: Komisz Világ címmel. A film betétdalait tartalmazó lemez egy évig volt a Billboard listájának legtetején, majd 2016 nyarán a csatorna zöld utat adott a film második részének leforgatásához. A munka azóta befejeződött, annak eredménye pedig idén nyáron kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

A Disney Csatorna filmjeinek történelmében először lesz olyan, hogy egy filmet – esetünkben az Utódok 2-t – öt tévécsatornán fogják egy időben leadni. A Disney Channelen, a Disney XD-n, a FreeFormon, az ABC-n és a Life Time Networkön. Május 1-én a film szereplői felléptek a Dancing With The Stars című műsorban, azt követően ráadásul hatalmas meglepetésben részesültek: az Utódok első lemeze arany minősítést ért el az eladott példányszámok után.

Fotó: Instagram / Bryce Cameron

Arany lett! Mindenkinek, aki megvette az albumunkat, köszönöm!

– hálálkodott Bryce Cameron az Instagramon. Sofia Carson ezzel szemben így fejezte ki boldogságát:

A mosoly nem illeszkedik az arcunkra. Az Utódok album hivatalosan is RIAA ARANY MMINŐSÍTÉSBEN részesült. Köszönjük a szívünk legmélyéről minden egyes embernek. Mindig hálásak leszünk nektek!

Fotó: Instagram / Sofia Carson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek