Starity

Penélope Cruznak a húga lett a dublőre

2010. október 17. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az állapotos Penélope Cruznak szerencséje van, hogy a húga, Mónica Cruz megtévesztésig hasonlít rá, és valószínűleg ezért is fog segédkezni A Karib-tenger kalózai forgatásain.

hirdetés
Penélope Cruznak a húga lett a dublőre

Penélope Cruz, a szépséges spanyol színésznő már az ötödik hónapban jár a terhességében. Ez eleinte is biztos nagy gondokat okozhatott, hogy vajon mivel tudják elfedni a színésznő folyamatosan kerekedő pocakját. A valóságot ugyanis bő ruhákkal és távoli jelenetekkel igyekeztek elfedni. De valószínűleg az a pont is elérkezett, amikor már azért igen nagy gondokat okozott ez a „probléma”, ezért Penélope húgát kérték fel dublőrnek, hiszen Mónica Cruz kísértetiesen hasonlít a testvérére.

Persze a szépséges Mónica is színésznő, de mivel az angoltudása nem a legjobb, ezért Hollywoodban nem is nagyon kapott munkát. Ennek köszönhetően  eddig csak a hazájában érhetett el sikereket.

A karcsú Mónica elsősorban a távoli képeken látszik, de amikor közeli felvételek készülnek, maga Penélope szerepel, de csak melltől felfelé mutatják. A hírek szerint a stáb tagjai teljesen meglepődtek, mert teljesen olyanok, mintha ikrek lennének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek