Starity

Vége! Kaszát kapott a Botrány

2017. május 11. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alapos megfontolás után az ABC csatorna úgy döntött, nem kér többet a Botrány című sorozatból.

hirdetés
Vége! Kaszát kapott a Botrány
Fotó: ABC

A már korábban berendelt hetedik évaddal lezárul a 2012 óta futó széria. A TVLine hozta elsőként a rajongók tudomására, hogy az ABC döntött a Botrány sorsa felől, és végül elkaszálta a sorozatot, melynek hatodik évada fut jelenleg. A hírt hivatalosan a jövő heti, New York-i sajtótájékoztatón erősítik meg a készítők.

Shonda Rhimes kreátor tavaly úgy nyilatkozott, hogy ő már tudja, hogyan végződik a széria, de akkor még szó sem volt arról, hogy rövidesen a végéhez ér a történet. Szerencsére a 2017-2018-as szezonra már berendelt évadnak köszönhetően jócskán van idejük az alkotóknak megírni a finálét és szép, a sorozat sikeréhez illő lezárást kerekíteni a szereplőknek.

Nem rajtam, hanem Shondán és a csatornán múlik a folytatás. Shonda a kezdetektől azt hangoztatja, hogy ő már tudja, hogyan fog véget érni a sorozat, így bízok abban, hogy elvezet oda

– nyilatkozta az áprilisi Glamour magazinnak a sorozat sztárja, Kerry Washington, aki úgy érzi, Olivia Pope szerepe igazán nagy kihívások elé állította őt, ugyanakkor a szívéhez is nőtt a karakter, hiszen korábban soha nem alakított egyetlen szereplőt ilyen hosszú ideig.

Fotó: ABC

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek