Starity

Barátnője lenyúlta Harry Styles cuccait

2017. május 11. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak nemrég kezdtek randizni, Tess Ward azonban már rá is tette a kezét az énekes holmijára.

hirdetés

Egy bimbózó kapcsolatra utalhat, ha a felek egymás ruháit is képesek magukra ölteni. Ékes bizonyítéka Harry Styles és Tess Ward románcának, hogy a gasztroblogger nemrég az énekes szettjében jelent meg.

A Sign of the Times előadóját május 3-én fotózták le a lent látható, piros alapon virágmintákkal díszített ingben és fekete zakóban, majd négy nap múlva már Tess pózolt ugyanabban az ingben, amihez ő is fekete blézert és ugyanilyen színű nadrágot párosított.

Fotó: Twitter ; Getty Images

A Seventeen mutatott rá, hogy a szerelmesek ízlése valóban megegyezik: mindketten szeretik a hosszában csíkos nadrágokat, a báránybőrből készült kabátokat és a szőrmés mellényeket. Íme, a bizonyíték!

Fotók: Getty Images
Fotók: Getty Images
Fotók: Getty Images

A párt egyébként Harry stylistja mutatta be egymásnak, és már az első találkozáskor izzott köztük a levegő. Kapcsolatukat – a közös érdklődési körön túl – azonos stílusuk és ízlésük mélyítette el, bár egyelőre még csak a kezdeti fázisban tartanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek