Starity

A The CW megújította a The Originalst és az iZombie-t

2017. május 11. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csatorna most jelentette be, hogy két közönségkedvenc is visszatér a képernyőre a 2017-2018-as szezonban: az iZombie-t a negyedik, a The Originalst az ötödik évadra hosszabbították meg.

hirdetés

A fent említett két sorozat a friss berendeléssel a csatorna további nagyágyúihoz, a Supergirlhöz, a Jane the Virginhez, a Crazy Ex-Girlfriendhez, A zöld íjászhoz, A Flash – A Villámhoz, az Odaáthoz, A holnap legendáihoz, a Riverdale-hez és A visszatérőkhöz csatlakozott, melyeknek új évadát már korábban berendelték.

Rossz hír, hogy a fenitekkel szemben elbukott a The CW két új sorozata, a Kapcsolat és a No Tomorrow is – mindkét széria egy-egy évadot élt meg. Öröm az ürömben, hogy az új szezonra négy újonc (Dynasty, Valor, Black Lightning, Life Sentence) beújítása is tervben van, bár ezeknek egyelőre csak a pilot epizódját kérték be, egyelőre nem tudni, hogy egész évados hosszabbítást kapnak-e a későbbiekben.

Fotó: The CW

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek