Starity

Klippremier: In This Moment – Oh Lord

2017. május 13. 16:04   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közelgő új albumának első dalát mutatta meg a kaliforniai együttes, melyhez egyből hivatalos kisfilmet is forgattak.

hirdetés

Pénteken este debütált az In This Moment új videóklipje. Az együttes néhány napja már elejtett utalásokat a közösségi oldalakon a munkafolyamatokról, ám ami talán a videónál is nagyobb hír, hogy új albumon dolgoznak! A lemezt beharangozó klipet az Oh Lord című dalhoz forgatták, melynek rendezője Robert Kley mellett ezúttal is a frontasszony, Maria Brink volt.

A kisfilmben az énekesnő egy fehér látomás – egy rongyokkal borított ágyon láthatjuk egy lepusztult házban, melynek romos falain vallásos képek lógnak. Eközben néhány fehér fátyolba öltözött nő egy rituálét hajt végre hatalmas, világító fehér gömbökkel abban a reményben, hogy megmentik az énekesnő lelkét. A blues hatású dal elején Maria vokálja elnémított, melyen átlebegnek a hangszerek, majd a felétől egyre tisztábbá és meghatározóbbá válik az énekhang.

Az In This Moment hatodik stúdióalbuma július 21-én jelenik meg az Atlantic Records és a Roadrunner Records közös gondozásában. A zenekar ismét Kevin Churko producerrel dolgozott együtt. Az Oh Lord mellett érdemes megemlíteni a drámaian újraértelmezett In The Air című szerzeményt is, mely Phil Collins 1981-es dalának újabb feldolgozása, valamint a Black Wedding című duettet, melyben Rob Halford működik közre. 

A Ritual dallistája:

  1. Salvation
  2. Oh Lord
  3. Black Wedding (Featuring Rob Halford)
  4. In the Air Tonight
  5. Joan of Arc
  6. River of Fire
  7. Witching Hour
  8. Twin Flames
  9. Half God Half Devil
  10. No Me Importa
  11. Roots
  12. Lay Your Gun Down
A lemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek