Starity

Képernyőn megint a Bosszú álarca

2010. október 18. 14:02   |   Szerző: Lia7

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legsikeresebb telenovellát ismét műsorára tette a Cool, a rajongók legnagyobb örömére.

hirdetés
Képernyőn megint a Bosszú álarca

Az egyik legsikeresebb és legnagyobb nézettséget mutató sorozat megint képernyőre kerül. A Cool TV újra vetíti a Bosszú álarcát (El  rostro de Analía), bár nem főműsoridőben, hiszen ismétlés, de a rajongók újra megnézhetik kedvenc sorozatukat. Azok kedvéért, akik esetleg nem ismerik a sorozatot, íme egy rövid kis bevezető:

Mariana Montiel (Gaby Espino) vagyonos családból számazik, ő az Angel's légitársaság tulajdonosa, és van egy nagyszerű családja. Sara (Maritza Rodríguez), a féltékeny unokatestvér azonban mindezt irigyli tőle. Miután Danielt (Martín Karpan) sikerül elcsábítani, már csak az Angel's tulajdonjogát kell valahogy megszereznie, amit Ricky Montana (Gabriel Porras) segítségével szeretne elérni. Rickytől azt kéri, hogy szerezzen egy bérgyilkost, aki megöli Marianát. A bérgyilkos, akit Ricky erre felkér, nem más, mint Ana Lucía Moncada (Elizabeth Gutiérrez), akit azért kér meg erre a feladtra, mert azt akarja, hogy bizonyítson. Ana Lucía viszont nem akarja megölni a lányt, csak Rickyn akar bosszút állni kedvese halála miatt. Egy nap, amikor Mariana éppen férjével, Daniellel a házassági évfodulójukat ünneplik, rájön, hogy férje megcsalja az unokatestvérével, Sarával. Ekkor dühösen autóba száll, majd hirtelen Ana az útját állja. beszáll mellé a kocsiba, majd azt elmondja neki, hogy azt akarják, ölje meg, ezért el kell menniük. Mariana a gázra lép, majd kijelenti, hogy őt már semmi nem érdekli, és autójukkal a mélybe zuhannak. Miután az autó felrobbant, Armando Rivera (Daniel Lugo) és asszisztense, Roberto találnak egy teljesen összeégett testet, de nem tudják, hogy ki az. Sokat kutatnak a lány személyes holmijai között, majd találnak egy papírt, amin Ana arca van. Úgy gondolják, hogy ő az, ezért a kép alapján újra „összerakják” őt. A Montiel család ez alatt eltemette Marianát.  A történet 4 év múlva folytatódik, amikor Ana már felépült, de nem emlékszik semmire, még arra sem, hogy ki is ő valójában.

A kezdés időpontja: 2010. október 18. (hétfő), 14.55.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek