Starity

Véget ért Lucy Hale és Anthony Kalabretta kapcsolata

2017. május 13. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eljegyzés és házasság helyett szakítás került napirendre a Pretty Little Liars sztárjának magánéletében.

hirdetés

Fotó: Instagram

Az ET hozta nyilvánosságra, hogy két évnyi randevúzás után pontot tett kapcsolata végére Lucy Hale és kedvese, Anthony Kalabretta. Szakításuk hírét egy ismerősük hozta nyilvánosságra, ám azt még ő sem tudta megmondani, pontosan mi vezetett odáig, hogy a szerelmesek úgy döntöttek, nem kívánnak tovább együtt élni.

A bennfesntes elmondása szerint kapcsolatuk ideje alatt „otthonülővé” vált Lucy: ritkán mozdult ki, szívesebben maradt otthon a szerelmével, akit egyébként nagyon szeretett. A pár szakításának hírét erősíti az a tény is, hogy a felek azóta kikövették egymást a közösségi oldalakon és a kettejükről készült felvételeket is törölték onnan.

Fotó: Instagram

Lucy és Anthony szakításáról már tavaly márciusban is suttogtak a tengerentúlon, ám akkor a színésznő nyilvánosan tagadta, hogy a hír igaz lenne. Ezúttal se nem tagadja a híresztelést, se meg nem erősítette azt, bár magánéletét amúgy is különösen óvja a nyilvánosságtól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek