Starity

Így búcsúzott a rajongóktól Az élet csajos oldala stábja

2017. május 14. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongóknál már csak a széria sztárjai voltak csalódottabbak, amikor kiderült, hogy a CBS nem rendeli be a hetedik évadot.

hirdetés
Így búcsúzott a rajongóktól Az élet csajos oldala stábja
Fotó: CBS

Tegnap este számoltunk be arról, hogy a CBS csatorna vezetősége úgy döntött, nem kér többet Az élet csajos oldalából, amiben egyébként nagyon reménykedtek a sorozat főszereplői, akik igazán közel kerültek egymáshoz a forgatások során. Az azóta eltelt órákban a színészek a közösségi oldalakon keresztül mondtak istenhozzádot a rajongóknak, akik mindvégig kiálltak mellettük.

Hat csodálatos évadunk volt Maxként és Caroline-ként, és nagyon hálásak vagyunk mindannyiótoknak, amiért néztetek minket és velünk együtt élveztétek a műsort. Nagyon büszkék vagyunk Az élet csajos oldalában töltött időszakunkra és mindarra az élményre, tapasztalatra, amit ezidő alatt szereztünk, valamint a legdrágább kincsként kezelt, életre szóló barátságunkra

– olvasható a Kat Dennings és Beth Behrs által közzétett közös nyilatkozatban, az Oleget alakító Jonathan Kite pedig ekképp búcsúzott:

Kedves rajongók! Nagyon szépen köszönjük, amiért néztetek és támogattatok minket az elmúlt hat évben. Hihetetlenül megváltoztattátok az életemet. Köszönöm, amiért meghívtatok az otthonotokba, és megengedtétek, hogy elmeséljük nektek a történetünket. Örökké hálás leszek és ünneplek minden pillanatot. Remélem, legalább olyan jól szórakoztatok, amíg néztetek minket, mint ahogy mi, miközben játszottunk. Hálás köszönet mindenért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek