Starity

Válik Mary Elizabeth Winstead

2017. május 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy ennyi volt: férjével barátságban ugyan, de elválnak egymástól.

hirdetés

Mary Elizabeth Winstead hét évvel ezelőtt ment hozzá Riley Stearns rendezőhöz, akivel boldog házasságban éltek, ám most mégis úgy döntöttek, eljött az ideje, hogy továbblépjenek, így beadták a válási papírokat.

Itt ülök a legjobb barátommal, akit teljes szívemből szeretek. Együtt töltöttük az életünket, mindennapjaink pedig örömmel és melegséggel voltak tele. Úgy döntöttünk, hogy kilépünk a házasságunkból, de továbbra is legjobb barátok maradunk és egymás társai leszünk

– írta az Instagramon a színésznő, férje pedig ekképp fogalmazott ugyanott:

Ezt a közös fotót most lőttük. Maryt tizenöt évvel ezelőtt ismertem meg, és azóta is a legfontosabb emberek vagyunk egymás életében. Ezek az életek tele voltak minden elképzelhető érzelemmel, amit mi nagyra értékeltünk. Az élet kiszámíthatatlan. Miközben még mindig jelen vagyunk egymás életében, már nem élünk együtt. Továbbra is nagyon szeretjük egymást, de különböző emberek vagyunk, különböző utakkal és jövővel. Alig várom, hogy meglássuk, hol végezzük végül. Mindig szeretni foglak, Mary.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek