Starity

Így ünnepelték az anyák napját a sztárok

2017. május 15. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerikában tegnap ünnepelték az anyák napját, mi pedig elhoztuk, hogyan köszöntötték kedvenceink az édesanyjukat és az életükben jelen lévő anyákat.

hirdetés

Orlando Bloom

Emellett a hirdetőtábla mellett jöttünk el Kínában, miközben Flynn [Miranda Kerr-rel közös kisfia – a szerk.] az új filmem forgatásán látogatott meg engem. Szereti az édesanyját, és miért is ne szeretné? Ő egy csodálatos édesanya, nagyszerű barát és szülőtárs. Áldottnak és hálásnak érzem magam miattad, @mirandakerr #boldoganyáknapját

– írta exének címezve Orli.

Justin Timberlake

Csodállak téged. Nehéz szavakba önteni mindazt, amit az édesanyák csinálnak. És te mindezt olyan kecsességgel teszed! Köszönöm, hogy a legcsodálatosabb ajándékot adtad nekem, és továbbra is azon munkálkodsz, hogy megmutasd neki, milyen is jó embernek lenni. Te döbbentettél rá, milyen sokat tett értem is az édesanyám. #BoldogAnyákNapját, szerelmem, és ugyanezt kívánom az én csodálatos anyukámnak és a világ minden anyukájának! Fejet hajtok előttetek!

– írta a színész-zenész kedvesének, Jessica Bielnek.

Billie Lourd

Az édesanyját, Carrie Fishert és nagymamáját, Debbie Reynoldsot közel egyidőben elveszített színésznő egy gyerekkori képet osztott meg az Instagramon, melyhez egy fekete szívecskét írt. A '90-es évek közepén készült felvételen híres anyukájával láthatjuk.

John Legend

Ezúton kívánok boldog anyák napját az én csodálatos feleségemnek. Luna [Chrissy Teigennel közös kislánya – a szerk.] nagyon szerencsés, amiért ilyen édesanyja van, aki ennyire szereti és aki ennyi örömöt hoz az életébe

– írta modell nejének címezve az énekes.

Nicki Minaj

A rapper édesanyjáról, Carol Marajról osztott meg egy képet, és így köszöntötte őt a jeles nap alkalmából:

Isten éltessen anyák napja alkalmából, anyuci! Imádlak, én királynőm! És boldog anyák napját a világ összes anyukájának!

Russell Wilson

Semmi sem jobb a veled töltött időnél! Csodálatos édesanya vagy, én pedig nagyon hálás vagyok, amiért veled tölthetem életem hátralévő részét és együtt nevelhetjük a gyermekeinket. Szeretlek! Boldog anyák napi hétvégét, szerelmem

– üzente Russell feleségének, Ciarának.

Jennifer Lopez

A színész-énekesnő egy gyermekei társaságában készült képet tett közzé magáról, és arról biztosította követőit, milyen büszke édesanyjuk és egyúttal boldog anyák napját kívánt mindenkinek.

Lenny Kravitz

Az Are You Gonna Go My Way előadója egy gyerekkori képet osztott meg magáról és édesanyjáról, amihez az alábbiakat fűzte:

Köszönöm, hogy engem választottál. Boldog anyák napját, mama!

Pink

Anya. Mama. Legdrágább anyuci. Te tanítottál meg arra, hogy a szeretet egy életre szól és oda-vissza működik. Senki sem tudja, hogy honnan ered ez a szeretet, és milyen fájdalom lakik egy anya szívében. Hogyan félti gyermekét, mi mindent ad fel érte újra és újra. Elméje sosem pihen, sosem alszik teljes békességben. Miképp szakad meg a szíve és nő nagyra. Látlak, anyu. Köszönök mindent!

– írta a lenti felvétel mellé a rebellis énekesnő, aki maga is édesanya.

 

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Rihanna

A barbadosi énekesnő mindössze egy fiatalkori fotót osztott meg anyák napja alkalmából imádott édesanyjáról, Monica Fentyről.

Drake

Mindazon női harcosoknak üzenem, akik felnevelnek minket... köszönöm, hogy ti vagytok a legerősebb és legjobban szerető teremtmények a Földön! Sehol nem lennénk a tanácsaitok nélkül

– írta az énekes az alábbi fotó mellé, melyen famíliája nő tagjaival láthatjuk.

Gigi Hadid

Nagyon boldog anyák napját kívánok a legjobb édesanyának, akit csak kívánhattam! A másokkal szembeni együttérzésed és feltétel nélküli szereteted inspirál engem minden egyes nap. (&& hálás köszönetem a kicsikért, @bellahadid-ért és @anwarhadid-ért) Áldottak vagyunk, amiért a mi anyukánk vagy és mindig szeretni foglak!

– köszöntötte anyukáját, Yolandát a modell.

Sarah Michelle Gellar

Akár hiszitek, akár nem, ezen a képen nem engem láthattok a lányommal, hanem az édesanyámat és engem. A kedvenc idézetem, amit anyukám mondott nekem, a következő: Semmi sem veszett el, amíg anyukád meg tudja találni.. Milyen igaz! Isten éltesse a világ összes édesanyját, mostoha anyukáját, nevelőanyukáját és állattulajdonos anyukát!

Carey Hart

Ez a nő bámulatba ejt! Soha életemben nem találkoztam hozzá foghatóan elkötelezett anyával. Mindegy, mi történik az életében, a közös gyerekeink az elsők a számára. Nagyon büszke vagyok az emberre és anyára, aki vagy és ez a gyermekeinkben is jelen van. Boldog anyák napját a legjobbnak! Szeretlek

– írta Pinknek a férje.

Reese Witherspoon

Anyának lenni az egyik legnagyobb öröm az életemben. Nagyon sokat tanultam a három csemetémtől... türelmet, kedvességet, alázatosságot, kreativitást és persze azt is, hogyan mondjak Kopp-kopp vicceket. A csodálatos gyerkőceimnek üzenem, hogy sokkal jobban szeretlek titeket, mint azt valaha is tudni fogjátok (erre rájöttök majd, amint saját gyerekeitek lesztek). Mindig tartsátok észben, milyen hálás vagyok minden nap azért, hogy az anyukátok lehetek!

Amy Schumer

A komika egy, az 1980-as évek elején készült fotó keretein belül köszöntötte édesanyját, melyen őket, kettejüket láthatjuk.

 

@amyschumer által megosztott bejegyzés,

Kaley Cuoco

Isten éltessen anyák napja alkalmából, @peteyleo ! Imádlak téged, és a lovaim (és kutyusaim) is így éreznek irántad

– utalt üzenetében fogadott „gyerekeire” a színésznő.

 

@normancook által megosztott bejegyzés,

Miley Cyrus

Boldog anyák napját kívánnak a lányaid

– üzente anyukájának az énekesnő egy képpel, melyen őt, Tisht és Noah-t láthatjuk.

Ariana Grande

Minden nap a te napod, anyuci!!! Szívem minden szeretetével szeretlek téged!

Lucy Hale

Arra törekszem, hogy olyan önzetlen és kedves legyek, mint amilyen te vagy, Momma. A szíved a legkülönlegesebb dolog a világon. Az életem egészen más lenne a szereteted, a támogatásod és a megértésed nélkül, melyekkel a hullámvölgyeket kezeled. Nagyon hálás vagyok, amiért idén veled tölthettem az anyák napját! Imádlak!

Ashley Benson

Boldog anyák napját kívánok az anyukámnak! Azt kívánom, bár veled lehetnék ma. Szeretlek!!!

Katy Perry

Boldog anyák napját az általam ismert legerősebb nőnek! Most, hogy alkalmam van megfigyelni, miképp neveli a testvérem a két gyönyörű lányát, eszembe jut, hogy fogalmam sincs, hogyan csináltad végig ezt velünk és hálás vagyok, amiért nem adtad fel. Hálás vagyok az elmúlt 32 évben tanúsított állhatatos imáidért, az általad hozott áldozatokért, az intelligenciádért, az eszedért, a feltétel nélküli pozitivitásodért és intuíciódért. Köszönöm, hogy felneveltél három fantasztikus gyereket, akik imádnak téged (én vagyok a fekete bárány és a legidegesítőbb közülük). Tudom, hogy bármikor felhívhatlak és mindig számíthatok rád. Áldottnak érzem magam

– írta a slágergyáros az anyukájáról készült lenti kép mellé.

Emma Roberts

Boldog anyák napját az én királynőmnek! Szeretlek, mama!

Ashley Tisdale

Boldog anyák napját kívánok az én mamámnak, az első legjobb barátomnak! Köszönöm, hogy mindig támogatsz engem, és emlékeztetsz arra, hogy soha ne mondjak le az álmaimról! Hálás vagyok, hogy mindig ott vagy a vonal másik végén, ha rossz napom van. Nagyon szeretlek!

Vanessa Hudgens

Boldog anyák napját az én @mamagh-mnak. Ő a napsütés, és én mindig imádni fogom! Isten éltessen minden édesanyát a világon és azokat a nőket is, akik arról álmodoznak, hogy egy nap anyák lesznek!

Avril Lavigne

Boldog anyák napját az én hihetetlen édesanyámnak és mindenki más anyukájának is!

Hilary Duff

A legjobb dolog, ami valaha történt velem. Abban a kiváltságban részesültem, hogy anya lettem... ezért minden nap hálás vagyok. Boldog anyák napját minden édesanyának, aki így érez, mint én. Egy anya munkaideje soha nem jár le, de mégis ez a legkifizetőbb foglalkozás a világon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek