Starity

Chris Daughtry mentorként tér vissza az American Idolba

2017. május 16. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy évvel azután, hogy véget ért a népszerű tehetségkutató műsor, ismét újraindul, ezúttal teljesen megújult külsővel és mentorokkal.

hirdetés

Az American Idol tizenöt éven át volt képernyőn, és ezidő alatt számtalan tehetséges előadót bocsátott útjára – köztük Chris Daughtryt is, aki minden valószínűség szerint mentor lesz a műsor jövőre induló rebootjában. Az énekes az műsor egyik legnagyobb sikereket elért versenyzője, pedig annak idején, az ötödik évadban való feltűnésekor csak a negyedik helyig sikerült menetelnie.

A Billboard úgy tudja, hogy esélyes egy mentori szerepre Katy Perry is – állítólag a készítők jelenleg is tárgyalnak az énekesnővel, de egyelőre nem lehet tudni, hogy ident mond-e. Az American Idol által ismertté vált Kelly Clarkson és Jennifer Hudson ezzel szemben nemrég leszerződött a konkurens tehetségkutatóhoz, a The Voice-hoz a következő két évadra, így velük nem tudnak számolni a készítők, pedig igen erős húzónevek lennének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek