Starity

Khloe Kardashian leégette Kendall Jennert – videó

2017. május 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagyobb testvérek gyakran szeretik cikizni a kisebbeket, és ez természetesen a Kardashian-Jenner családban sincs másképp.

hirdetés

Khloe Kardashian tegnap elkísérte egy kis biciklitúrára a húgát, Kendall Jennert, melynek során sikerült megörökítenie a modell bénázását, amit jó nagy testvérhez híven meg is osztott az Instagramon. A felvételen Kenny egy piros kerékpáron teker, és amikor a nővéréhez közel ér, a lábait használva igyekszik megfékezni a járművet, ám egy óvatlan pillanatban lepottyan róla.

Kendallnak szerencsére nem esett baja, és a háttérben hallható nevése a bizonyítéka annak, hogy ő maga sem vette komolyan a dolgot, jót mulatott a csúfosan sikerült fékezésen.

Az itt végzett munkám elvégeztetett

– írta Khloe az Instagramon közzétett videó mellé, melyet már több, mint négymillióan tekintettek meg.

Kendallt egyébként a közelmúltban nem kisebb személy, mint a hobbifotós Cole Sprouse fotózta a The Sunday Times Style magazinjához, és elmondása szerint nagyon élvezte a barna hajú szépséggel való közös munkát.

Kendall ismerte a munkáimat és már többször találkoztunk különböző eseményeken. Láttam őt munka közben és nincs kétségem afelől, hogy idővel a divatipar nagy alakjává válik majd. A megfelelő modell nélkül ezek a képek nem léteznének

– magyarázta a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek