Starity

Testvérsorozatot kap A Grace klinika

2017. május 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC csatorna elnöke, Channing Dungey egy New York-i sajtótájékoztatón tudósított az új szériáról.

hirdetés

A Grace klinika 2005 óta fut igen nagy sikerrel, és a készítők ennek fényében úgy döntöttek, megéri belevágni és kiszélesíteni a széria által kreált világot. A 2017-2018-as szezonban már képernyőre is került a spinoff sorozat, aminek címet egyelőre még nem választottak a készítők, de annyi biztos, hogy az anyasorozathoz hasonló mintára épülve egy seattle-i tűzoltóság munkatársainak életébe és mindennapjaiba enged majd bepillantást nyernünk.

Az új sorozat karaktereit A Grace klinika 14. évadában ismerhetjük meg, de egyelőre nem áll róluk rendelkezésre bővebb információ, ám annyi tény, hogy életüket kockáztatva sietnek majd a város lakóinak segítségére. A műsort természetesen szintén az ABC tűzi majd műsorára, a történet alakulásáért pedig Stacy McKee executive producer lesz felelős, akinek munkáját A Grace klinikát is jegyző Shonda Rhimes és Betsy Beers segíti majd.

Fotó: ABC

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek