Starity

Szíj Melinda feladná a Megasztárt

2010. október 18. 14:02   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elege van a Megasztárból és az őt körülvevő sajtóhadjáratból Szíj Melindának, ezért megkérte rajongóit, hogy ne szavazzanak rá többet.

hirdetés
Szíj Melinda feladná a Megasztárt

Szíj Melinda eddig még nem került a kiesés közelébe sem, láthatólag a közönség kedveli őt. A magyar Susan Boyle-ként elhíresült asszony azonban már nem először panaszkodik az őt körülvevő sajtóhadjáratra.

„Nem vagyok idevaló, ezért nem szeretnék több szavazatot. Az emberek szörnyen rosszindulatúak, a mocskos pletykák lassan azokat is meggyőzik, akik eddig mellettem álltak. Egyre nehezebben telnek a hetek, a feladatok pedig egyre nehezebbek. Nem érzem magam jól, szóval kérek mindenkit, hogy hagyjanak elmenni! Könyörgöm, ne szavazzanak rám többet, csak így mehetek haza. Én ugyanis nem fogok milliókat fizetni a TV2-nek szerződésszegésért.”

Illés Gabirella, a Megasztár producere szerint az asszony most nehéz időszakon megy keresztül, és rengeteg lelki támaszra van szüksége.

„Melinda alapvetően egy érzékeny és labilis személyiség, aki nehezen dolgozza fel az ismertséget, valamint a tényt, hogy 20 éve dédelgetett álma szép lassan valóra válik. Bízunk benne, hogy pár nap alatt rendbe jön Melinda, és péntek este újult erővel énekel az élő show műsorban” – mondta.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek