Starity

The Weeknd ihlethette Selena Gomez új dalát

2017. május 19. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tegnap megjelent új dala minden bizonnyal új szerelméről szól.

hirdetés

Selena Gomez és The Weeknd kapcsolata január óta tart, és az azóta eltelt hónapokban valósággal kivirult az énekesnő az új szerelemtől. Legújabb dala tegnap jelent meg Bad Liar címmel, amiről sokan – tévesen – azt hitték, exe, Justin Bieber inspirálta.

A Bad Liar egy szakítós dal, ami arról szól, hogy megpróbálod elfelejteni a volt szerelmedet, és úgy teszel, mintha minden rendben lenne, miközben nagyon nehezedre esik megjátszanod, hogy túl vagy rajta

– olvasható a dalszövegeket elemző Genius.com oldalon.

Ha azonban az ember meghallgatja a dalt, nem nehéz kisilabizálni a sorokból, hogy nem egy elmúlt szerelmet sirat abban az énekesnő, hanem egy új románc kibontakozásáról ír: arról, milyen megismerkedni valakivel, és tagadni az érzéseidet elkerülve, hogy hazugnak gondoljanak. Ezt Justin Tranter is megerősítette, aki Selenával közösen dolgozott a szerzeményen:

A dalszöveg nagyon királyul sikerült, arról szól, milyen az, amikor elkezdesz érzéseket táplálni valaki új iránt, de nem akarod ezt beismerni, ami miatt rossz hazudozónak tűnhetsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek