Starity

Véget ért Leonardo DiCaprio és Nina Agdal kapcsolata

2017. május 19. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az örök agglegénynek titulált 42 éves színész egy év után most ismét egyedülálló.

hirdetés

Tavaly nyáron járta be a világsajtót a hír, hogy Leonardo DiCaprio a tőle 17 évvel fiatalabb Nina Agdalnak csapja a szelet. A pár kapcsolata komolynak tűnt, hiszen egy évig voltak együtt, mely idő alatt igyekeztek minél több időt tölteni egymással úgy, hogy szerelmüket megtartsák a magukénak, így egyáltalán nem nyilatkoztak románcukról a sajtónak – most pedig már késő.

Egy, a párhoz közel álló barát az Us Weeklynek erősítette meg, hogy a színész és a modell néhány nappal ezelőtt úgy döntöttek, hogy véget vetnek kapcsolatuknak, és a továbbiakban csak barátokként közelednek a másik felé.

Néhány nappal ezelőtt szakítottak. Továbbra is tartják egymással a kapcsolatot. Mindketten úgy érzik, működőképes volt a viszonyuk. A döntést közösen hozták meg, továbbra is beszélni fognak a másikkal és barátok maradnak

– nyilatkozta a bennfentes.

Fotó: BlayzenPhoto /AKM-GSI

A szerelmeseket legutóbb múlt hónapban, New Yorkban csípték el a lesifotósok – akkor még dúlt köztük a szerelem, hiszen édes csókokat váltottak egymással. Az nem derült ki, mi vezetett odáig, hogy búcsút intsenek a másiknak, de valószínűleg arról van szó csupán, hogy elfáradt a kapcsolat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek