Starity

Dalszövege miatt magyarázkodik a 1D rajongóknak Liam Payne

2017. május 19. 23:11   |   Szerző: LDreamP

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új dalának népszerűsítése közben feltették Liam Payne-nek a sokakat foglalkoztató kérdést.

hirdetés

Liam Payne az elmúlt napokban rádióállomásokon és stúdiókban tette tiszteletét szerte Angliában és Amerikában, hogy népszerűsítse a Strip That Down címen debütáló kislemezét. Az énekes május 17-én megállt a New York-i Z100 stúdió egyikében is, ahol felmerült a dalában szereplő, igencsak szembetűnő sor is, melyben érdekes megjegyzést tesz a One Directionre.

You know I used to be in 1D (now I'm out, free) / Tudod, hogy a 1D-ben voltam (most már szabad vagyok)

A rajongókat természetesen kiakasztotta a nem igazán kellemes hangvételű sor, mely miatt sokakban felmerült a gondolat is, hogy valójában Payne nem méltányolja fiúbandás múltját. 

A vitatott szövegre végül az egyik rádiós műsorvezető kérdezett rá, Liam pedig elárulta, hogy a sor igazából csak egy utalás.

Arra céloztam, hogy most mindenki szabadon csinálhatja a saját zenéjét és felfedezheti a zenét igazán

Továbbá hozzátette, hogy ő maga is nyugtalankodott a mondat miatt.

Aggódtam, aggódtunk miatta, hogy az emberek ezt negatívan fogják fogadni. Amúgy egyáltalán nem abban az értelemben kell rágondolni. Egyikünk sem hagyta el a bandát. Még mindig szüneten vagyunk. Csak úgy gondoltam, jól mutatna benne, hiszen most önmagam vagyok

– magyarázta.

Liam az interjú során beszélt még a szeretetről és a támogatásról is, amely közte és bandatársai között van. Elmondta, hogy „büszke pillanat” volt számára, amikor Niall szóló fellépését nézte és mindenkinek sok sikert kíván.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek