Starity

Dalszövege miatt magyarázkodik a 1D rajongóknak Liam Payne

2017. május 19. 23:11   |   Szerző: LDreamP

Új dalának népszerűsítése közben feltették Liam Payne-nek a sokakat foglalkoztató kérdést.

hirdetés

Liam Payne az elmúlt napokban rádióállomásokon és stúdiókban tette tiszteletét szerte Angliában és Amerikában, hogy népszerűsítse a Strip That Down címen debütáló kislemezét. Az énekes május 17-én megállt a New York-i Z100 stúdió egyikében is, ahol felmerült a dalában szereplő, igencsak szembetűnő sor is, melyben érdekes megjegyzést tesz a One Directionre.

You know I used to be in 1D (now I'm out, free) / Tudod, hogy a 1D-ben voltam (most már szabad vagyok)

A rajongókat természetesen kiakasztotta a nem igazán kellemes hangvételű sor, mely miatt sokakban felmerült a gondolat is, hogy valójában Payne nem méltányolja fiúbandás múltját. 

 

Z100NewYork (@z100newyork) által megosztott bejegyzés,

hirdetés

A vitatott szövegre végül az egyik rádiós műsorvezető kérdezett rá, Liam pedig elárulta, hogy a sor igazából csak egy utalás.

Arra céloztam, hogy most mindenki szabadon csinálhatja a saját zenéjét és felfedezheti a zenét igazán

Továbbá hozzátette, hogy ő maga is nyugtalankodott a mondat miatt.

Aggódtam, aggódtunk miatta, hogy az emberek ezt negatívan fogják fogadni. Amúgy egyáltalán nem abban az értelemben kell rágondolni. Egyikünk sem hagyta el a bandát. Még mindig szüneten vagyunk. Csak úgy gondoltam, jól mutatna benne, hiszen most önmagam vagyok

– magyarázta.

Liam az interjú során beszélt még a szeretetről és a támogatásról is, amely közte és bandatársai között van. Elmondta, hogy „büszke pillanat” volt számára, amikor Niall szóló fellépését nézte és mindenkinek sok sikert kíván.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek