Starity

Liam Payne nincs odáig Harry Styles zenéért

2017. május 20. 11:11   |   Szerző: Glamster

Liam Payne nem tud sok jót mondani kollégája albumjáról, de ez rendben is van.

hirdetés
Liam Payne nincs odáig Harry Styles zenéért
Fotó: Billboard

Egyértelmű most már, hogy a One Directionös srácoknak teljesen eltérő zenei ízlésük van. Legutóbbi cikkünkben összeszedtük az öt tag első szólómunkáját, ami mutatja, milyen irányba haladnak a jövőben.

A Strip That Down énekese így most a bandatársairól beszélt egy legutóbbi interjú folyamán:

Hallottam a fiúk debütáló dalát. Egyértelmű, hogy Niallnek ott van a Slow Hands, illetve a This Town. Remek dalok

– kezdte.

Harry dala...., hallottam. Őszinte leszek veled, nem az én stílusom, nem olyasmi, amit hallgatnék

– vallotta be, majd hozzátette, hogy mivel ő hip-hopot készít, valószínűleg Styles ugyanezt mondaná. Rajongók azonban megcáfolták állítását, ugyanis a Sign of the Times előadója nagyon is szereti azt a műfajt (legutóbbi koncertjén Kanye West Ultralight Beam dalát dolgozta fel).

hirdetés

Ennek ellenére mindenképpen értékelendő Payne őszintesége, illetve mindenki tudja, mennyire támogató bandatársai felé: elsőként üzent Stylesnak és Horannek Twitteren, illetve megnézte a Slow Hands énekesét fellépése közben is.

Egy másik interjú során arról kellett döntenie, hogy három zenész közül melyik kettőt mentené ki a Titanicról: Ed Sheerant, Harry Stylest vagy Zayn Maliket?

Ed Sheeran jön, ő olyan ölelgetni való... Harry szeret a vízben lenni, de azért a szárnyaim alá venném. Zayn pedig otthagyta a bandát, szóval egyértelműen neki kell maradnia, sajnos. Így működnek a dolgok! Elhagytad a bandát, én pedig fent hagylak a hajón

– viccelődött Payne.

Liam emellett a Capital FM-ben találkozott egy hatalmas One Direction-rajongóval, ám a dolgok hamar kellemetlenre fordultak, miután kiderült, ő csak a második kedvence volt. Nézd meg a vicces jelenetet itt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek