Starity

Bemutatkozott Vörös Attila új zenekara

2017. május 21. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Leander Rising egykori gitárosa tavaly indította el szólóprojektjét, ami a napokban egy teljes jogú bandává kovácsolódott.

hirdetés

Tavaly számoltunk be arról, hogy a Leander Rising, valamint a Nevermore egykori gitárosa már lázasan dolgozik első szólóalbumán, ami végül decemberben került az üzeltek polcaira, Strength Of Will – Blink of an Existence címen. A korongon olyan hírességek voltak hallhatóak, mint Chris Amott (ex-Arch Enemy), Veress Marci (ex-Pokolgép, Armageddon), a Hatesphere, a Mayhem, az Ektomorf, a Ghost Ship Octavius, illetve a Nevermore.

A minap derült fény arra, hogy az utóbbi időben Attila szólóprojektje, Strength Of Will néven egy teljes jogú zenekarrá avanzsálódott ugyanis csatlakozott hozzá Takács "Jozzy" József gitáros (ex-Leander Rising), Horváth István basszeros, és Budai Béla dobos (ex-Leander Rising). A többnyire egykori Leander Rising-tagokból álló formáció tegnap, már be is mutatott egy új dalt a közönségnek, ami a Pharao elnevezést kapta, és amelyben Csihar Attilát (Mayhem, Tormentor) hallhatjuk énekelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek