Starity

Taylor Swift egy rajongója után rohant

2010. október 18. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal countryénekesnő a Parade magazinnak beszélt a szerelemről, az életről, a hírnévről, és hogy elkezdett egy rajongót követni, csak azért, hogy odaköszönjön neki!

hirdetés
Taylor Swift egy rajongója után rohant

Taylor Swift a Parade című újság október 24-én megjelenő számában sok mindenről beszélt, többek között arról is, mennyire szereti a rajongóit: hiszen az egyiküket el is kezdte követni, hogy egy sziát odaköszönjön.

„Nashville-ben vezettem egy pláza mellett, amikor megláttam egy lányt. A pólóján a turném fotója volt, a lány körülbelül 11 éves lehetett. Hirtelen megfordultam az autóval, és elkezdtem követni – tennem kellett egy kis kerülőt. Megtaláltam a videójátékos részlegben, és odamentem hozzá, és azt mondtam: »Ó, szia, találkozni szerettem volna veled.« Fogalma sem volt, mit mondjon három percen át. Amikor az anyukája odasétált hozzá, elkezdett sírni, és elmesélte, hogy Texasból jöttek ide megnézni, hogy hol fedeztek fel engem.”

Nem csak erről, többféle témában is nyilatkozott.

A szerelmi életéről: „A dolgok gyorsan változnak. Nem tudom, ki lesz visszatérő ember, vagy csak egy vendégszereplő egy epizód erejéig. A szerelem elragadó. Kívánod, teszel érte, aztán mérges leszel, mikor elveszíted. Régebben úgy gondoltam, ki lehet találni erre taktikát, például, hogyha nem írok vissza az SMS-ére fél órán belül, jobban fog kedvelni. De ilyen taktika nincs. Abszolút semmit nem lehet megjósolni a szerelemben vagy az életben.”

Az új, Back to December daláról: „A fiúk megkapják, amit érdemelnek a dalaimban. Ha egy bocsánatkérést érdemelnek, azt kapják. Volt valakim, aki abszolút rendes volt velem, de én szakítottam – el kellett mondani ezt a dalban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek