Starity

Először állt színpadra egyedül Camila Cabello

2017. május 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fifth Harmony egykori tagja két nappal első önálló szerzeménye bemutatása után állt színpadra vele a Billboard Music Awardson.

hirdetés

Camila Cabello május 19-én, pénteken dobta piacra Crying in the Club című kislemezét, valamint a dalhoz készült kisfilmet, ezzel pedig hivatalosan is megkezdte szólóelőadói tevékenységét, hiszen ez az első nóta, amelyen nem közreműködőként dolgozott azóta, hogy kilépett a Fifth Harmonyból.

Az énekesnő két nappal később, a vasárnap megrendezésre került Billboard Music Awardson adta elő először élőben a dalt – a színpadot pedig csak háttértáncosaival osztotta meg. Előadása során Camila egy lenge, arany színű ruhát viselt, ami remekül kiemelte karcsú vonalait.

A fellépésről készült videó ezen a linken tekinthető meg.

Jó hír, hogy ezzel közel egyidőben bemutatta hamarosan megjelenő szólóalbuma, a The Hurting, The Healing, The Loving általa legfontosabbnak tartott dalát, az I Have Questionst is, amit még a Fifth Harmony turnéján, egy hotel fürdőszobájában szerzett, amikor épp úgy érezte, kifacsarják a kötelezettségek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek