Starity

Album- és klippremier: Seventeen – Don't Wanna Cry

2017. május 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 13 fős Seventeen fiúcsapat koreai idő szerint május 22-én, este 6 órakor debütált immáron negyedik mini albumuk, az AL1.

hirdetés
Album- és klippremier: Seventeen – Don't Wanna Cry
Fotó: vlive.tv

A Seventeen tagjai az idei évet is aktívan kezdték, mivel letudtak egy koncertet Japánban február 15-e és 24-e között, sőt ezalatt leforgatták a One Fine Day második évadát a szigetországban, amiben már tavaly is szerepelhettek, csak akkoriban még Dél-Koreában.

Májusban elérkezett a várva várt pillanat, ugyanis kiadták 4. mini albumukat AL1 (Alone) névvel, ami összességében 8 számot tartalmaz. Ebből kettőt, a Who-t és a Check In-t már korábban is hallhatták a rajongók, ám ezek csak a lemez fizikális formájában érhetőek el. A dalokat szokás szerint a tagok írták, a produceri munkákat Woozi és a csapat főproducere, Bumzu látta el. Érdekesség, hogy duett is került fel a korongra, mégpedig a két kínai tag, Jun és The8 közreműködésével.

A korong vezetődalául a Don't Wanna Cry-ra esett a választás, ami teljesen eltér az eddigi megszokott SVT-stílustól: a srác szerelmes érzelmeit felváltja a mély szomorúság, melyet életében először tapasztal, és az a gondolat motoszkál a fejében, hogy talán elvesztheti mindazt, ami neki meg volt. A kétségbeesés, az elkeseredettség és a tiszta érzelmek közrejátszanak abban, hogy a fiú nem akar semmit se elveszíteni; ezért megmutatja mély érzelmeit ahelyett, hogy az ártatlan énjét mutatná, ahogy az eddigi Seventeen-dalokban felmerült.

A szerzemény EDM elemeket tartalmaz a szintetizátor és az erős ütemek hangzásával, valamint a lírai érzelmek keverékével. A srácok így akarják kimutatni, hogy bármennyire is fáj olykor az élet, nem akarnak sírni.

Íme, a dallista:

  • 울고 싶지 않아 (Don't Wanna Cry)
  • 입버릇 (Vocal Unit)
  • If I (HipHop Unit)
  • Swimming Fool (Performance Unit)
  • My I (Jun x The8)
  • Crazy In Love
  • Who *csak CD-n
  • Check In (remastering) *csak CD-n

A Seventeen egyébként 2017. május 26-án ünnepli debütálásuk második évfordulóját.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek